![]() |
Dezvoltare personala-carti, filme, documentare
Lansez acest topic pentru ca am vazut ca multi membri au o solida cultura generala si viziuni "unice" asupra vietii.Pe mine m-a interesat tot timpul dezvoltarea personala..am citit si inca citesc mult din diverse domenii...sunt de parere ca omul cat traieste, invata.
Asadar, simtiti-va liberi sa impartasiti experientele voastre..Ce carti sau filme v-au marcat, in ce moment al vietii si cum v-au ajutat sa deveniti mai buni.Mentionez ca pot fi din orice sfera, nu neaparat religioasa... Bineinteles,Biblia, e poate cea mai importanta si cea mai de valoare,sta la baza oricarei gandiri si educatii...Dar altele? |
Dezvoltarea personala este un termen introdus in Romania, in psihologie, sub influenta curentului americano-oceano-continentalo-secu.
A luat amploare in anii 90 si bantuie si azi pe la noi. Va recomand sa luati umbrela si ceva paracetamol; curentul fiind invaziv poate afecta organismul...:) |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Cam toate sub semnatura Cuviosului merita citite. |
Mersi,Misuar...spre surpriza mea, ai fost primul care "ai spart gheata"..Poate nu te consideri bun la analiza matematica si interpretat poezii, dar ma bucur ca recomanzi carti bune!
|
Citat:
|
Si ce legatura are cu dezoltarea personala?
Alea tin de distractie, amuzament. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:35:42. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.