Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   salvati un suflet (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2106)

bm 30.07.2007 11:45:39

Va rog spuneti-mi cum sa fac?
As dori sa ma sfatuiti cum pot ajuta pe cineva pe care nu-l "cunosc" si care se afla peste granita.
Mai exact pe sora prietenului meu,ELENA,plecata in Spania si careia ii merge foarte rau.
N-am cunoscut-o niciodata personal fata in fata ,dar din descrierile celorlalti si din cateva convorbiri telefonice purtate cu ea mi se pare o fiinta minunata.
Am sa incerc sa v-o descriu atat cum si cat pot:
Elena-o fiinta FRUMOASA,sufleteste si trupeste,desteapta.
In urma cu 7 ani i-a murit mama(stingandu-se din viata atunci cand avea atata nevoie de ea) si de atunci a dus in spate toate grijile casei.
Cu un singur salariu 3 persoane s-au gospodarit cum au putut ..............si cred ca au facut-o bine avand in vedere ca si ea si fratele ei au terminat ulterior o facultate.
Anul trecut a plecat in Spania sperand ca o sa-i fie mai bine decat in tara,dar s-a dovedit a fi altfel.
Noi am incercat sa-i dam sfaturi,s-o incurajam cat putem ,dar degeaba.
Nu stiu cum si ce sa facem sa-si gaseasca linistea.
VA ROG DIN SUFLET PUTETI POSTA UN SFAT ?...................daca nu aveti nici unul,macar spuneti-i parerea dumneavoastra.
Voi lista acest topic si il voi trimite,cu speranta ca lucrurile se vor schimba in bine.
Va multumesc.

NiCcoleta 30.07.2007 11:55:12

iertare pentru indrazneala .Un singur cuvant imi trece prin cap dupa ce am citit postarea : "rugaciune".

Chupacabra 30.07.2007 12:01:31

pai pentru inceput ai putea spune prin ce necazuri trece, sa incercam sa o ajutam cum putem

ilma 30.07.2007 12:02:15

Draga Bm,Elena are mare nevoie de rugaciune si de spovedanie.Daca nu are un duhovnic,spune-i sa-si caute unul si sa se spovedeasca la el.Cred ca un preot ar putea sa o ajute mult mai mult decat noi.De asemenea,cred ca si ea trebuie sa se roage ,dar si cei apropiati ei.Eu o voi pomeni cu drag in rugaciunile mele si sunt sigura ca si toti membrii acestui forum.Dumnezeu sa-i ajute si sa vegheze mereu asupra ei.Doamne ajuta!

bm 30.07.2007 12:53:35

Citat:

În prealabil postat de Chupacabra
pai pentru inceput ai putea spune prin ce necazuri trece, sa incercam sa o ajutam cum putem

Traieste intr-o comunitate de romani si in cercul ei de cunoscuti toti o marginalizeaza,o barfesc,ii pun tot felul de "piedici"......de cate ori incearca ca intemeieze o relatie de prietenie cu cineva din afara,asa-zisii binevoitori fac in asa fel incat sa o distruga.
E acolo singura...........in ultimii ani singurul prieten adevarat a fost fratele ei,s-au crescut unul pe celalalt,dar acum el nu poate pleca acolo s-o apere si s-o protejeze de gura lumii ,iar de aici nu o poate ajuta cu prea mult.
Plange foarte mult si nu intelege de unde atata ura si invidie,cum pot sa scorneasca atatea minciuni si apoi s-o priveasca in ochi ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic,de ce?
O dor cuvintele celorlalti.
Pune la suflet toate mizeriile scoase pe seama ei.

veilur 30.07.2007 13:41:38

trist...

ancah 30.07.2007 13:48:15

bm: E credincioasa Elena? Se roaga?

bm 30.07.2007 14:02:34

Citat:

În prealabil postat de ancah
bm: E credincioasa Elena? Se roaga?

da

mihaela_dadp 30.07.2007 15:11:12

Dumnezeu are planurile Lui cu fiecare om.

calator 30.07.2007 15:18:15

ori devine mai indiferenta ori se intoarce acasa

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:18:57.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.