mihaela_dadp |
01.08.2007 10:58:32 |
Citat:
În prealabil postat de antiecumenism
Citat:
În prealabil postat de mihaela_dadp
Eu imi doresc sa fie PREZENT asa cum a facut-o Papa Ioan Paul al-II-lea printre credinciosii catolici.
|
In ce sens prezent ?
Papa Ioan Paul al-II-lea a avut si multe erezii.
http://marturisitorortodox.ablog.ro/2007-05-19/falsificarea-sfintei-scripturi-facuta-de-papa-ioan-paul-al-ii-lea.html
|
Si oare PF Teohtist nu a avut?
Dar cine suntem noi sa-i judecam?
Stiu ca Biserica Catolica a decis care dintre Scrieri sa fie publicate si oferite maselor pentru a avea un control mai bun asupra fenomenului, deci un control politic si demografic. Deasemenea ca Maria Magdalena nu a fost prostituata, i-a fost atribuita aceasta conditie pentru a-i limita importanta in istorie. Se stie ca Biserica Catolica dorea limitarea puterii femeii, tinea la celibat si din cauze materiale, pentru ca toate averile sa ramana Bisericii caci lipsa unei familii implica lipsa unor pretentii mostenitoare,si multe altele.
............ce vroiam sa spun e ca-mi doresc ca si tineretul sa-si intoarca fata catre credinta nu numai cand da de greu,cand are anumite cumpene in viata,cand sunt marile sarbatori religioase.....vreau sa resusciteze credinta poporului roman s-o readuca in actualitate.
|