Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   SALUTARE (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2267)

alexandra 04.09.2007 21:40:37

CAUT UN DUHOVNIC DIN BUCURESTI SAU DIN IMPREJURIMI, FIE DIN MANASTII FIE PREOT DE MIR

BogdanF 04.09.2007 23:54:06

Citat:

În prealabil postat de alexandra
CAUT UN DUHOVNIC DIN BUCURESTI SAU DIN IMPREJURIMI, FIE DIN MANASTII FIE PREOT DE MIR

Pentru o problema serioasa, daca nu e prea departe, as indrazni sa mentionez pe Parintele Iustin Parvu (Petru Voda, judetul Neamt), sau Parintele Arsenie Papacioc (Techirghiol parca).

E posibil sa mai fie multi alti duhovnici iscusiti, poate chiar in Bucuresti, insa eu nu am de unde sa cunsoc.

NiCcoleta 05.09.2007 18:26:00

te indemn sa mergi mai intai la preotul paroh si apoi daca nu merge mai vezi tu

citystar 05.09.2007 18:48:49

Citat:

În prealabil postat de BogdanF
Citat:

Pentru o problema serioasa, daca nu e prea departe, as indrazni sa mentionez pe Parintele Iustin Parvu (Petru Voda, judetul Neamt), sau Parintele Arsenie Papacioc (Techirghiol parca).

E posibil sa mai fie multi alti duhovnici iscusiti, poate chiar in Bucuresti, insa eu nu am de unde sa cunsoc.

parintele Iustin Parvu e unul dintre putinii "alesi" din tara. Am fost recent la el. Este batran si bolnav, si vorbeste foarte greu. Astepti 30 secunde sa scoata un cuvant. Sute de oameni stau la dansul la usa. Cand am vorbit eu el era foarte foarte obosit, si totusi avea putere, rezista sa vorbeasca cu sutele de oameni care asteptau la usa zi de zi.
Din cei in viata ar mai fi Arsenie Papacioc de la manastirea Techirghiol/Constanta, Teofil Paraian de la Sambata de Sus jud Brasov (e orb).

urzicuta 05.09.2007 19:22:39

suna ca un anunt la mica publicitate..roaga-te si-l vei gasi.

marilena12 05.09.2007 19:55:31

Mergi la Biserica Rusa din Bucuresti (Universitate). Acolo, oricare dintre parinti (Vasile sau Iulian) iti va fi de cel mai bun folos pentru orice problema.

urzicuta 05.09.2007 20:00:39

par.Vasile subscriu,m-am spovedit si eu la el e un om extraordinar

GEORGIANA22 05.09.2007 20:45:26

VA MULTUMESC TUTUROR, EU AM UN DUHOVNIC DAR ESTE DEPARTE SI VROIAM SA MA SPOVEDESC MAI DES ASA CA AM CERUT BINECUVANTARE SA MA SPOVEDESC LA UN PREOT CARE E MAI APROAPE DE MINE SI NU STIAM LA CINE SA APELEZ.
PT. URZICUTA: IMI CER SCUZE CA A SUNAT CA UN ANUNT LA MICA PUBLICITATE, NU AM VRUT ASTA, DAR NU AM STIUT LA CINE SA APELEZ SI BINEINTELES CA M-AM RUGAT PT. ASTA.
BUCURIE MULTA

urzicuta 05.09.2007 21:14:21

care va sa zica georgiana esti si alexandra,sau cum?....altfel stau lucrurile atunci..eu am cautat la duhovnicul meu :sa fie om de rugaciune,sa se roage pentru mine si sa fie vrednic de a fi ascultat de Dumnezeu..apoi trebuie sa ma ajute sa obtin vindecarea de patimi...sa fie bland(eu ma sperii repede..)cunoscator al patimilor si lucrator al virtutilor(am citit undeva chestia asta)

Annamarria 05.09.2007 21:41:02

Citat:

În prealabil postat de citystar
Citat:

În prealabil postat de BogdanF
Citat:

parintele Iustin Parvu e unul dintre putinii "alesi" din tara. Am fost recent la el. Este batran si bolnav, si vorbeste foarte greu. Astepti 30 secunde sa scoata un cuvant. Sute de oameni stau la dansul la usa. Cand am vorbit eu el era foarte foarte obosit, si totusi avea putere, rezista sa vorbeasca cu sutele de oameni care asteptau la usa zi de zi.
Din cei in viata ar mai fi Arsenie Papacioc de la manastirea Techirghiol/Constanta, Teofil Paraian de la Sambata de Sus jud Brasov (e orb).

ce faci citystar? ti-ai revenit?

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:05:15.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.