![]() |
[color=blue ] Doamne ajuta!
Stim cu totii ca in perioada de menstuatie, fetele, NU se pot impartasi, dar eu nu inteleg ceva: dupa ce trece acea perioada cand ne putem impartasi?? adica, trebuie sa treaca o anumita periada... dar cat anume?? :D nu prea inteleg... Ma puteti lamuri si pe mine??? |
cam 7 zile,pana esti curata,simplu.Esti curata-te impartasesti.
|
Citat:
IARTA-MA ca revin,dar de ce o saptamana...atat de mult ?? adica daca tine o saptamana atunci inseamna ca dintr-o luna, doua saptamani eu nu ma pot impartasi....?? nuuu?? Ma tot intrebam, dece nu ne putem impartasi in acea parioada?? Ce anume ne opreste?? Adica, din cate stiu eu, nu e ceva grav menstruatia; adica e de la Doamne-Doamne... :D Intreb doar pt ca nu stiu, sa nu ma intelegeti gresit.. Doamne ajuta! Maica Domnului sa tina in bucurie!! |
Citat:
Mash mira sa fi dumneata intr-adevar chiar asha de buna creshtina... |
:)daca te tine o luna,intreaba doctorul ce e de facut,poate esti bolnava..nu stiu de ce dar parca ai intreba doar asa sa te afli in treaba..mai ales ca e o problema cam..intima
|
Protosinghelul de la catedrala din orasul meu mi-a spus ca ma pot impartasi cind sunt la perioada menstruala, ca pot saruta icoanele, etc. motivind ca sunt femeie si asa m-a lasat Dumnezeu...in plus , unde scrie ca nu ai voie?.......... Eu una nu l-am ascultat ...Doamne Doamne stie mai bine totul.
|
Citat:
Doamne ajuta!! IERTATI-MI NESTIINTA!!!! |
Citat:
|
eu imi cer scuze am crezut ca glumesti..nu e o rusine sa nu stii,m-am grabit,scuze.
|
Doamne ajuta!
Nu-i nimic, draga mea, se mai intampla... Doamne intareste-ne la moment de ispita, nu ne lasa prada celui viclean!! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:10:22. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.