![]() |
ESTE PACAT SA DANSEZI?
|
Daca tii post, eu stiu ca este pacat sa dansezi.
|
dansul in sine nu cred ca este pacat, atita timp cit se face cu masura si cit nu duce la alte pacate mari.
Iisus a participat la nunta din Cana, deci a baut, a mincat, s-a veselit, si cind s-a terminat vinul l-a inmultit,:) nu? si nu a spus nicaieri nu dansati ca-i pacat! |
Dansul si rasul cu bun simt si cu masura n-au pacat. Dansul ce se transforma in dezlantuire necontrolata si in tinuta provocatoare duc spre pacat, smintesc . Aceasta este valabil si pentru muzica iesita din tiparele bunului simt. Sufletul prin natura sa Divina ne da semnale inlauntrul nostru cand ceva din exterior nu este in regula , ne sminteste, ne ispiteste , ne ravaseste mintea, ne tulbura in general. Cand nu ne ascultam strigarea sufletului , trupul merge spre pacat cu siguranta. Depinde de noi si numai de noi ce alegem, binele sau raul.
|
Dodo intreaba-ti ingerul pazitor daca vrea sa danseze cu tine.Si apoi intreaba-l si pe ingerul rau daca vrea.Vei sti apoi ce sa faci.Doamne ajuta!
|
exista multe feluri de dans...ce imi vine in minte acum e dansul Salomeei..ce urmari a avut un simplu dans...trist
|
Citat:
|
Nu putem separa dansul de muzica. Biserica nu a desfiintat cantecul, muzica, dar nici dansul. In general, cantarea exprima o stare de bucurie. La fel si dansul. Nimeni nu danseaza de suparare. A fi crestin nu prea coincide cu a fi trist.
|
Este pacat in timpul posturilor, miercurea, vinerea, in rest nu.
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:46:00. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.