![]() |
Vreau si eu sa stiu ce se intampla cu copiii care se nasc morti sau mor dupa scurt timp.Fiind nebotezati, aceste suflete unde se duc?
In iad, rai sau in alt loc? |
intr-un loc unde nu este intuneric si nici suferinta,dar nici lumina raiului nu este,caci ei nu au primit botezul.In nici intr-un caz nu ajung in iad.Domnul este indurator cu sufletele lor curate.
|
Citat:
|
Citat:
|
Sfantul Grigorie de Nyssa in cuvantarea sa "Despre pruncii care mor prematur" nu sustine ca acestia- care au murit nebotezati -vor merge in iad. El considera pacatul stramosesc drept o boala spirituala care in cazul copiilor nu s-a agravat, asa cum se intampla la persoanele mature
|
Citat:
|
??? Nu pot uneori sa ma abtin!? Ma iertati!!! Dar de unde stiti aceste faimoase lucruri? A murit cineva in afara de Iisus Hristos si a venit inapoi? A facut cineva lucrul acesta, si s-a intors sa spuna ce si cum????
|
Sunt o multime din cei care au murit si au inviat si Sfinti care au vazut ce e dincolo. Primul a fost Lazar apoi Sf. Ap. Pavel, si multi din Sfintii de dupa el. Au aparut o multime de carti cu marturiile lor. Cauta la librariile si tarabele cu carti ortodoxe.
|
Citat:
Iti spun eu...Atat timp cat te uiti mai degraba in curtea altuia si pe ale tale nu le vezi inseamna ca nu esti pe "calea imparateasca". Deci, sa fim atenti la dracii astia vicleni care ne trag de la ale noastre catre altele, catre preocupari ce sunt deja in grija lui Dumnezeu. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:44:36. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.