Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Iordanul nu s-a mai intors inapoi (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3018)

moro.d 21.01.2008 20:38:58

cik a avut o tentativa, dar... ca anul acesta n-a mai fost niciodata...
si se spune k in anul in care nu se va mai intoarce nici Sf Lumina nu va mai veni... noi ne rugam si apelam la milostivirea lui Dumnezeu sa ne mai trimita Sf Lumina...

moro.d 22.01.2008 15:58:36

acum aprox 30 de ani s-a mai intamplat ceva asemanator, dar de Inviere, nu de Botezul Domnului... numai ca atunci, pana la urma, tot a venit Sf Lumina pt ca patriarhul le-a spus politistilor sa-i lase pe arabi sa intre...

sofiaiuga 22.01.2008 18:13:17

probabil ca si acum dc le-ar fi dat oamenilor drumul la apa ,adica sa intre in apa cei care vor spre sanatatea lor,fiind veniti de la asa mari distante si cu cheltuieli mari daca aceasta ANORMALITAE ,care nu stiu dc a mai avut ve-un precedent ,ar fi fost inlaturata ,eu cred ca Iordanul s-ar fi intors.Dar pt asta trebuia sa intervina PATRIARHUL IERUSALIMULUI.Maintreb de ce oare nu a mediat acest fapt pe loc!?!!!!

costel 23.01.2008 21:29:30

Iata ca am ajuns sa fim si martorii acestor lucruri. Ne multumeam doar sa stim pana nu de curand ca Ioradnul se intoarce. Era doar o informatie pentru multi dintre noi. Nu era si o minune. Da, poate nu s-a mai intamplat acest lucru pentru ca nu se mai intampla nimic bun cu noi. Sincer, m-ar minuna mai mult sa stiu ca Iordanul nu se mai intoarce, dar ca s-a intors omenirea la Cuvant. Sa simt ca oamenii iubesc altfel, ca stiu sa imbratiseze si sa zabeasca neincetat. Cred ca acesta ar fi firescul lucrurilor si indraznesc sa spun ca asta isi "dorea" si Iordanul prin retragerea sa.

GEORGIANA22 24.01.2008 15:15:35

O SA CONINUI DAR CU O ALTA STIRE: S-A SEMNAT TRATATUL DE UNIRE DINTRE BISERICA COPTA SI BISERICA CRESTINA UNDE AU SEMNAT MAI MULTE BISERICI IN AFARA DE BISERICA RUSA.

GEORGIANA22 24.01.2008 15:16:52

STIU CA NU ARE LAGATURA CU CE SE DISCUTA DAR NU AM VRUT SA DAU NEW TOPIC

ramonaoratie 24.01.2008 16:35:47

:)DUMNEZEU ESTE UNUL PENTRU TOTI! NU INTELEG CUM UNII CARE SPUN CA IL IUBESC PE DOMNUL SI II SLUJESC LUI NU POT OBSERVA UN LUCRU ATAT DE EVIDENT.DACA IN MULTIMEA ACEEA DE OAMENI S-AR FI AFLAT MACAR UNUL PE CARE DUMNEZEU NU IL CREDEA VREDNIC SA INTRE IN APA IORDANULUI, EL INSUSI L-AR FI OPRIT. DECI, EU CRED CA OAMENII TREBUIAU SA FIE LASATI SA INTRE IN APA. SA NU UITAM CA DOMNUL IISUS NU A INDEPARTAT PE NIMENI DIN CEI CARE AU VENIT LA EL. SI DACA EL I-A PRIMIT PE TOTI, CINE SUNTEM NOI CA SA PUTEM OPRI PE CINEVA SA SE APROPIE DE EL?

partenie 24.01.2008 16:39:44

Frumos spus Costel. Iordanul nu s-a retras sa impresioneze, ci sa faca loc de trece spre o alta viata, lume ... cel putin asa reiese din istoria Vechiului Testament.

moro.d 24.01.2008 18:11:38

Citat:

În prealabil postat de GEORGIANA22
O SA CONINUI DAR CU O ALTA STIRE: S-A SEMNAT TRATATUL DE UNIRE DINTRE BISERICA COPTA SI BISERICA CRESTINA UNDE AU SEMNAT MAI MULTE BISERICI IN AFARA DE BISERICA RUSA.

un link, ceva?

sovidiu 24.01.2008 19:33:57

Mai e simplu de ce nu s-a reintors anul asta, poi daca au oprit oamenii sa intre in apa? atunci pentru cine era sa se faca intoarcerea inspre isvoare? Dar eu ma intreb de unde izvorashte Iordanul? nu cumva de unde a lovit Moise piatra in pustie? Nu shtiu de ce dar ma duce gandul ca precis de acolo izvorashte.... cine shtie cum sunt marturisirile scripturilor ca sa-mi spuna shi ie daca e asha cum banuiesc... ca poate nu e asha shi ma inshel... a cata oara...???

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:53:26.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.