![]() |
sper ca am nimerit rubrica
politica cimitirului este de revinde locul de veci daca familia celui decedat nu plateste locul respectiv.Cunosc o persoana care atunci cand s-a dus la cimitir s-a trezit cu un alt mormant in locul mormantului fratelui ei, este ok acest lucru?este permis sa se ingroape peste un alt mormant? |
Citat:
|
Iertare pentru aiureala de la sfarsit unde am repetat fara rost ( cazul si iara). Nu mi-am urmarit ideea si fraza. Iertare.
|
In momentul in care s-au mai dat locuri de veci in care s-au gasit oseminte (fara a sti ale cui sunt), ele au fost stropite de preot cu untdelemn si vin si asezate in groapa langa sicriu. Deci, au fost cazuri cand dupa o vreme indelungata, locurile au fost vandute altora. Asa se intampla atunci cand nu mai e nimeni care sa-i intampine pe cei adormiti cu o pomenire, o lumanare, ... un semn de interes si pretuire
|
Citat:
multumesc de lamuriri, am avut un soc cand am fost cu persoana respectiva si ne-am trezit cu alt mormant, nu stiam cum se procedeaza si nu stiam nici macar daca e legal, mulumesc inca o data |
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:50:41. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.