Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   2012..an in care nu se mai vede nimic.. (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3701)

tigerAvalo9 13.05.2008 22:38:50

Din pct.de vedere astronomic nu se vede nimic cu planeta dupa 2012 ,astrologii scriu ca se va intampla ceva cu Terra din pct.de vedere astrologic..mayasii dupa cum stiti,civilizatia antica ,calendarul lor se opreste pana in 2012,toti cei inzestrati cu darul de la Dumnezeu de a prevede nu vad nimic dincolo de 2012 ,sunt multi oameni care zic ca in 2012 se va intampla ceva,dar nu neaparat Sfarsitul lumii ...voi ce credeti?

Mirean 13.05.2008 22:45:59

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9
Din pct.de vedere astronomic nu se vede nimic cu planeta dupa 2012 ,astrologii scriu ca se va intampla ceva cu Terra din pct.de vedere astrologic..mayasii dupa cum stiti,civilizatia antica ,calendarul lor se opreste pana in 2012,toti cei inzestrati cu darul de la Dumnezeu de a prevede nu vad nimic dincolo de 2012 ,sunt multi oameni care zic ca in 2012 se va intampla ceva,dar nu neaparat Sfarsitul lumii ...voi ce credeti?

Asa au zis unii si cand se trecea in anul 1000 si in 2000 si vor mai fi din astia.

"Despre ziua aceea si despre ceasul acela nu stie nimeni: nici ingerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal". (Matei, 24:36)

sofiaiuga 13.05.2008 22:53:15

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9

draga ,priveste icoana Mintutorului de la manastirea CELIC-DERE ,care a fost adusa de un necunoscut si care era in intregime acoperita cu o picla de murdarie .Aceasta misterioasa icoana a Mintuitorului SE CURATA SINGURA si e pe 2/3 cutatita din 1970 ,de cind a fost adusa .Se spune ca atunci cind se va curati total se va intimpla un mare eveniment pamintesc.

cozia 13.05.2008 22:56:51

Prietene, nu este vorba de sfirsitul lumii, ci de ceva care nu tine de astrologie, de schimbarea polilor magnetici care se pare ca poate produce cutremure lungi si prelungite + alte "distractii", adica se pare ca daca este adevarat, o sa fim cernuti fiiiin:rolleyes:

Vizionati un filmulet bine documentat si cu baze stiintifice, de pe NOVA ( in 6 parti) ...eu ,unul, am ramas impresionat

http://www.youtube.com/watch?v=2TXAp5bydpk

coman 13.05.2008 22:58:17

mai tiger,eu sti ce cred?cred ca ai luato razna,,,lasa sf-urile omule,credinta in Dumnezeu ce ne spune? ,depinde cum ne va gasi,sa ne fereasca Domnul de rau pe toti,iertare frate,,,

tigerAvalo9 13.05.2008 23:13:29

nu eu am zis asta..cititi pe net..si la televizor.........:p:):D

nu inventez eu chestiile astea,eu doar am zis ce am vazut si auzit:)

AndreiB 14.05.2008 00:31:36

da, si?
va fi sfirsit de era. ii pare cuiva rau ca va muri? mie nu.

alin.laurentiu 14.05.2008 11:09:12

Nu iti pare rau? Mi mi-ar parea... Dar nu cred in toate fazele de mai sus!!!

philalex 14.05.2008 11:18:34

da am auzit si eu....sunt chestii...nu stiu...ce sa facem...ce o vrea Domnul, faca-se voia sa...daca trebuie sa trecem pe programul 2 trecem....:D

pacifistul 17.05.2008 14:25:34

mai fratilor mai terminati cu astea... credeti ca tot ce vedeti la tv si tot ce cititi pe net e adevarat? nu stiu ce cunostinte aveti voi in stiintele exacte, dar eu pot sa va spun cu certitudine ca toate stiintele astea sunt construite pe nisip. poate se vor inversa polii, poate o sa creasca apa, dar asta nu inseamna ca o sa si disparem neaparat. omul este creat astfel incat sa se poata adapta. eu unul nu cred o iota din toate astea. parerea mea..:D

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:19:52.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.