![]() |
Nu ii inteleg pe ortodocsii romini de ce dracuie?
Am observat multi care se declara crediciosi si vin la slujba in toata Duminica dracuie de mama focului.Pe unii ii mai intreb pt altii ma rog in gind Doamne iarta-l ca nu stie ce zice. Ori cu satana ori cu Dumnezeu nu poti fi cu ambii:dontgetit: |
hartford,ce spuneai despre ortodoxi romani? explica.mi mai bine ca eu sunt mai greu de cap....
|
Citat:
|
frate hartford,am inteles ideia,,,sa iti spun ce cred eu;un pacatos ca mine injura si dracuie cum spui tu,dar un crestin adevarat nu face asta.Eu cunosc multi,multi care sunt adevarati ortodocsi. asa ca nu trebuie sa generalizam.Este un pacat mare(injuratul),ma lupt sa scap de el,,,
|
Citat:
Amin |
foarte buna intrebare, dar cred ca majoritatea care folosesc astfel de expresii nu le folosesc in mod intentionat, doar ca au devenit atat de uzuale incat le folosesc in mod inconstient
|
Citat:
|
apropo bunica mea mi-a spus ca este suficient sa-i spui numele si el apare langa tine, dar daca iti faci o cruce dispare? este adevarat?
|
Hartford: iarta-ma te rog, dar sunt ani buni de cand s-a schimbat ortografia cuvantului roman. Se scrie cu "a" nu cu "i". Deci roman, Romania, romanesc, etc
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:58:43. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.