mihai07 |
11.09.2008 12:52:16 |
Saptamana trecuta, sotia mea a mers la analize la Bucuresti. Rezultatele au fost proaste. In ziua in care a fost la Bucuresti s-a intalnit cu o prietena care i-a povesti despre o anume Tanti Florica. Poveste acestei femei Tanti Florica este urmatoare: a intrat in manastire de mica. La un momentdat fiind trimisa de stareta intr-o localitate, a facut autostopul. I s-a intamplat ceva groaznic pentru ca soferul care a luat-o cu masina a violat-o, dupa care aceasta maica a ramas insarcinata. Dupa aceasta nenoricire a plecat din manastire, a data nastere copilului, dar nu s-a casatorit. Cei care o cunosc spun ca a plans atat de mult pentru ceea ce s-a intamplat, si i-a parut atat de rau, incat Dumnezeu a inzestrat-o cu darul inainte-vederii. Sotia mea a sunat-o saptamana trecuta, dupa ce a aflat rezultatele a sunat-o si aceasta maica a inceput sa ii spune anumite lucruri legate de sanatatea ei, cum ca ar fi un blestem in casa (noi stam cu parintii ei), si alte lucruri care erau adevarate. Dupa aceasta convorbire Tanti Florica i-a zis sa o mai sune la o saptamana si ca ea o sa inceapa sa lucreze pentru sotia mea. Problema este ca de cateva zile sotia mea are o neliniste (are si cosmaruri noaptea), si nu vrea sa o mai sune. Din cate am inteles aceasta tanti Florica (pentru ca nu-i place sa i se spuna maica din motivul ca o rascoleste) sta pe undeva pe langa Baia Mare.
A auzit cineva ceva despre aceasta tanti Florica? Noua ne e teama sa nu fie cumva vrajitoare.
|