![]() |
cum vedeti viitorul?
cum vedeti viitorul,din perspectiva de crestin?sumbru sau luminos?
|
SUMBRU! deja si prezentul e sumbru..
|
Asa cum a fost si pana acum. Cu bune si rele.
|
Ma straduiesc sa nu-mi pierd nadejdea, orice ar fi. In fond, cu Dumnezeu nu poate altfel decat bine. Iar daca Mantuitorul nostru a acceptat si bune si rele in scurtul Sau popas pe acest pamant, eu de ce sa nu accept? Multi sfinti si-ar fi dorit sa traiasca in aceste vremuri pentru a marturisi credinta asa cum numai ei stiu. Deznadejdea nu e de la Dumnezeu.
Astazi am fost la farmacie si am vrut sa cumpar niste medicamente pentru gripa. Farmacista mi-a spus ca nu ma serveste daca n-am card de fidelitate. Eu nu intentionez sa iau niciun fel de card. Am iesit din farmacie cu gandul la un vin fiert cu scortisoara si piper... |
Sumbru dar la sfarsit luminos,cand se va intoarce Iisus Hristos
|
Citat:
|
Dacă continuăm în ritmul actual nu cred că va mai fie nevoie ca Dumnezeu să ne aducă sf. lumii... ni-l vom aduce singuri! :4: Deja nu mai este generația următoare, ci degenerația următoare!
|
Sunt in varsta de 65 ani.Ce pot spune eu despre viitor din punct de vedere crestin?!Atata vreme cat in biserici vad multi tineri, parinti tineri cu prunci in brate pentru a-i impartasi cu Sfintele Taine,preoti care indruma tineri pe aceasta ingusta cale a credintei crestine, cat si faptul ca pe acest site crestin ortodox sunteti majoritatea dintre voi tineri si f.tineri - pe scurt-as spune ca sunt sperante intr-un viitor mai bun decat "trecutul" trait de generatia mea.
|
sumbru...dar sper sa se redreseze lumea....prezentul....e submediocru din toate pct de vedere....
|
Sumbru de tot... nu sunt pesimista ci realista. Numai uitati-va cat de rea s-a facut lumea si tot mai multi oameni incep sa realizeze aceasta realitate... Lucrurile or sa se inrautateasca din ce in ce mai repede, beware...:22:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:29:45. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.