![]() |
Caut o carte
Salut,
Nu gasesc nicaieri cartea lui Constantin Galeriu, "Jertfa si rascumparare". Am cautat-o in toate librariile serioase din Timisoara, la anticariat, in biserici, la catedrala. Urmeaza sa intru si prin biblioteci... Dar as vrea s-o gasesc si sa o cumpar. Poate o are cineva din greseala in format electronic, pana o gasesc eu. Multumesc. |
Citat:
|
http://www.scribd.com/doc/3064730/pr...i-RASCUMPARARE
poti sa dai zoom,apesi pe + pina cind poti sa citesti,apoi incrementezi paginile... Or mai fi si alte pagini web,poti sa cauti pe google. |
Multumesc,
Dar nu e completa: 78/299 de pagini. Google da doar doua rezultate la interogarea: intitle:"index.of" (mp3|wav|doc|txt|pdf|rtf|rar|ace|zip) jertfa -html -htm -php -asp -cf -jsp Sintaxa e buna pentru cautat anumite tipuri de fisiere care care contin in nume caracterele specificate (jertfa), excluzand paginile html s.a.m.d. |
Florine,n-am stiut ca citesti asa de repede.Cartea are totusi 299 de pagini,daca faci ce ti-am spus.Are 78 de pagini in ecran,care cuprind cele 299 de pagini ale cartii.Peste citeva zile am sa te intreb ce scrie la pag 175 sa ma conving ca le-ai citit...
|
Citat:
O recomand oricui vrea sa-si imbunatateasca serios cunostintele de teologie crestina cu idei care mai rar sunt intalnite in cartile altor autori ortodocsi contemporani. |
!
2 atașament(e)
Cu permisiunea adminului, postez aici cartea pe care am gasit-o dupa indelungi cautari. Am citit-o de doua ori si v-o recomand cu caldura.
N-am reusit s-o uploadez intr-un singur fisier, desi nu depasea dimensiunea maxima admisa pentru fisierele .doc . |
Poate ne spui si pe ce site ai gasit-o, sunt sigur ca mai sunt si alte materiale cu folos acolo.
|
Citat:
Apoi m-am inarmat cu rabdare si am scanat-o la rezolutie mare (cele 157 de fisiere jpg au 137 MB in total si cine le vrea le poate primi in timp pe mail). Apoi am convertit-o in format doc, destul de acceptabil, desi are mici erori de citire pe ici pe colo. Se pare ca nu a existat pana acum in format electronic, fara numai pe scribd: http://www.scribd.com/doc/3064730/pr...i-RASCUMPARARE |
Pacat ca nu am vazut mesajul asta de tine mai devreme, Florin-Ionut, eu am cartea si ti-as fi trimis o copie. Multumesc mult pt efortul pe care l-ai facut de a o scana!
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:05:27. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.