Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   rugaminte (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4962)

mirelus 19.11.2008 22:42:59

rugaminte

buna, vreau sa spun inca de la inceput, ca sunt noua pe acest forum, si sper ca cineva o sa citeasca si mesajul meu.Am o cunostinta foarte apropiata, care are o problema de care se loveste mereu;are logonevroza.A incercat diferite tratamente pe la multi medici, si fara niciun rezultat. Are aceasta neputinta de la varsta de 9 ani, iar acum are 20 de ani si tot mai are aceasta problema si spera sa se faca bine dar nu stie cum.De aceea rog pe cei care au cunostinta de cauza, sa imi dea un sfat pentru a-l ajuta.

geo.nektarios 19.11.2008 23:12:04

Citat:

Īn prealabil postat de mirelus (Post 101368)
buna, vreau sa spun inca de la inceput, ca sunt noua pe acest forum, si sper ca cineva o sa citeasca si mesajul meu.Am o cunostinta foarte apropiata, care are o problema de care se loveste mereu;are logonevroza.A incercat diferite tratamente pe la multi medici, si fara niciun rezultat. Are aceasta neputinta de la varsta de 9 ani, iar acum are 20 de ani si tot mai are aceasta problema si spera sa se faca bine dar nu stie cum.De aceea rog pe cei care au cunostinta de cauza, sa imi dea un sfat pentru a-l ajuta.

Un tratament simplu: sa cumpere o icoana cu Sf.NECTARIE din Eghina, sa aprinda o candela sa arda neincetat inaintea icoanei cu Sf.Nectarie, sa citeasca Acatistul Sfantului zilnic si sa se unga cu ulei din candela ce arde inaintea icoanei Sfntului! Spun asta din experienta pt ca Sf.Nectarie este GRABNIC AJUTATOR! A vindecat N cazuri de cancer si boli extrem de grave... Am trait N minuni si tuturor le spun de MINUNATUL Sfant Nectarie!!!

podolski_2 20.11.2008 00:36:00

Dute la mormantul Sfantului Parintelui nostru Arsenie Boca, de la manastirea Prislop.
Eu nu am auzit pe nimeni care sa mearga la mormant si sa nu primeasca ajutor..Si eu ii datorez o mare minune . E putin spus minune. Salvat de la "inec" mai degraba.

Am inteles ca va fi canonizat in curand.

Dute te rog cu incredere si ai sa vezi toate cate le vei cere spre folosul sufletului le vei primi. Si crede-ma ca este spre folosul sufletului ei ca ea sa fie un om normal chiar daca preotii nu sustin mereu asta.

Lupta sa ajungi acolo pt ca nu vei regreta niciodata asta ci vei regreta ca nu l-ai cunoscut mai devreme.

Sfantul Arsenie sa te primeasca . X

cristiboss56 23.11.2008 14:31:18

Citat:

Īn prealabil postat de geo.nektarios (Post 101375)
Un tratament simplu: sa cumpere o icoana cu Sf.NECTARIE din Eghina, sa aprinda o candela sa arda neincetat inaintea icoanei cu Sf.Nectarie, sa citeasca Acatistul Sfantului zilnic si sa se unga cu ulei din candela ce arde inaintea icoanei Sfntului! Spun asta din experienta pt ca Sf.Nectarie este GRABNIC AJUTATOR! A vindecat N cazuri de cancer si boli extrem de grave... Am trait N minuni si tuturor le spun de MINUNATUL Sfant Nectarie!!!

Straine minuni Parinte, izvorasc, din mila ta cea mare si ii ridica pe cei aflati in dureri. De aceea , si la Sfanta ta manastire, fara incetare soseste multime de lume, cerand vindecare si izbavirea de boli si cantandu-ti neanceta : A l i l u i a ! +

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:45:15.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.