Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Revista Lumea Credintei (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5)

14.07.2005 09:26:30

Eu cred ca e cea mai mai buna revista ortodoxa din romania. O cumpar in fiecare luna si sunt foarte multumit.

mirella 21.07.2005 15:27:52

Este revista mea preferata. Acesta este meritul dumneavoastra. Dupa ce parcurg intregul numar, il astept cu deosebita nerabdare urmatorul. Chiar calculez zilele ramase pana la aparitia noului numar. Asadar, FELICITARI!

Am de facut insa doua amendamente:
- foarte multe articole se cantoneaza in istorie; e nevoie si de asta, dar nu in exces; parca sunt prea multe informatii si date istorice;
- in rubrica "Matrimoniale crestine" publica anunturi prea multi neaveniti, persoane care nu au nici in clin, nici in maneca cu duhul ortodoxiei, chiar daca mesajele lor sunt destul de cuminti. Credeti-ma pe cuvant! Ar trebui sa faceti ceva in legatura cu asta.

mirella 22.07.2005 08:51:53

Dragii mei,

Mi-am amintit ca la inceputul lunii iulie am citit in revista "Lumea Credintei" un articol intitulat "Copii
INFESTATI cu HIV: izolare si durere". Articolul mi s-a parut cum nu se poate mai binevenit, mai ales ca activitatea pe care eu o desfasor se leaga intr-o anumita masura de problemele copiilor cu un asemenea diagnostic. De aceea, nu fondul articolului are o problema, dupa opinia mea, ci forma (titlul). Verbul A INFESTA inseamna "dezvoltarea unui agent patogen cu precadere la suprafata corpului, de exemplu, paduchi (sininim cu ectoparazitism)". Verbul A INFECTA inseamna "invazia si multiplicarea unor organisme (virusuri, bacterii etc.) in tesuturi, invazie care, chiar daca nu determina semne si simptome clinice, este caracterizata prin distrugerea celulelor prin mecanisme de actiune metabolice, replicare intracelulara sau raspuns imunologic. Deci corect ar fi COPII INFECTATI CU HIV, nu copii infestati cu HIV ( cf. Romanian Angel Appel si alte surse).

Doru 30.07.2005 23:46:27

M-am intalnit cu revista "Lumea crtedintei "de la primul numar.A fost o intalnire tangentiala:parintele protopop o citea si spunea ca e foarte buna si ca o sa se aboneze la ea.Mi-am zis in sine:"Stiu prea bine revistele ortodoxe,le primim pe cele de Craciun la Pasti si pe cele de Pasti la Sfanta Marie:chiar de au ceva interesant e deja istorie cand ajunge la cititor".Anul trecut un prieten si-a luat aceeasi reviste de la chiosc in fata mea si i-am spus cele scrise mai sus. A zambit si mi-a spus ca merita sa o citesc pentru ca e altceva.La acest al doilea indemn am considerat ca trebuie sa vad ce este.A fost minunat,n-am mai putut-o lasa din mana:in sfarsit o revista ortodoxa vie,in sfarsit ceva nou.De atunci o recomand tuturor,fireste o astept cu nerabdare si desigur mi-am si facut abonament.Am vrut sa le scriu aceste randuri redactorilor dar m-a oprit un gand rebel c-as putea cadea intr-un patetism ieftin.In fine o fac acum sperand ca vor citi.Le multumesc si ii felicit pe toti cei ce contribuie la aparitia ambelor reviste si a acestui site .Dumnezeu sa va ajute in tot ce faceti si sa va dea sanatate
pentru a putea ajunge la cat mai multe numere.

Laurentiu 17.08.2005 13:41:54

cred ca e o revista destul de buna care incearca sa distribuie cat mai mult din tainele sfintei scripturi si in general a religiei ortodoxe
POate fi si o sursa de hrana duhovniceasca pt. crestinii din zilele noastre

Mikhael 02.09.2005 20:04:32

Este singura revista pentru care imi mai fac timp. Ne trebuie mai multe reviste precum aceasta. Despre matrimonialele crestine. O initiativa laudabila (Acum... depinde ce se ascunde in spatele anunturilor cuminti, :D cum a zis cineva mai sus, oricum...putem totusi sa ne asteptam la mai multa sinceritate de la o persoana care cumpara revista. O idee buna, zic eu.

floryna 31.10.2005 15:36:14

Mi-ar putea spune cineva cum pot sa-mi fac si eu abonament la revista Lumea Credintei?
Doamne ajuta!

alexandra 14.11.2005 13:50:21

:)ESTE O REVISTA NECESARA PT. CA NU EXISTA MULTE REVISTE DE GENUL ACESTA, IMI PARE RAU CA NU AM STIUT DE LA INCEPUT DE ACEASTA REVISTA, ACUM O CUMPAR IN FIECARE LUNA, ASA STIU CE SE INTAMPLA IN TARA IN DIFERITE MANASTIRI, BISERICI ETC. :)

alecsandru 14.11.2005 16:09:42

Citat:

În prealabil postat de p_zonker_m
Opiniile voastre despre Revista Lumea Credintei!!!

Aveti dreptate, super prezentare grafica si calitate, inclusiv a textelor!
Si varianta pentru copii!

Poate ca mai trebuie insa ceva! Ceva care se adreseaza de-o potriva sensibilitatii si intelepciunii!

alecsandru 14.11.2005 16:25:24

Citat:

În prealabil postat de alecsandru
Citat:

În prealabil postat de p_zonker_m
Opiniile voastre despre Revista Lumea Credintei!!!

Aveti dreptate, super prezentare grafica si calitate, inclusiv a textelor!

Dar si semnaturi, nume controversate! ex: Florian Bichir!

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:09:56.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.