![]() |
Despre inmormantare la baptisti
Ar putea sa-mi spuna cineva cum se desfasoara inmormantarea la baptisti?
Numai la biserica sau si acasa. Ce anume se face si ce nu se face la o astfel de inmormantare? Cine participa trebuie sa duca ceva anume? Nici nu mai stiu ce intrebari anume sa pun. Sper sa obtin cat mai multe informatii. Va multumesc! |
Eu am participat la astfel de inmormantari, in zona mea, serviciul religios se face acasa , in alte zone in adunare
Nu trebuie sa duci ceva anume, eventual o floare sau o coroana de flori, Nu trebuie sa duci lumanari, icoane, prosoape etc.. La ei nu exista slujba speciala de inmormantare, totul consta intr-o seride de predici despre viata vesnica, cantari adegvate momentului si rugaciuni spontane dar nu pt cel adormit cam atat... |
Haine in negru!?
Dar la priveghi (este asa ceva?) si chiar in ziua inmormantarii, cei care participa se imbraca in negru, sau numai rudele?
Multumesc pentru raspuns! |
In zona mea este si priveghi, aceeasi treaba, cantece si predici , de obicei te imbraci in negru la orice inmormantare, nush cum e in muntenia si moldova, in ardeal toti se imbraca in negru si preotii la ortodocsi, in zona Bucurestiului am vazut k nu toata lumea e in negru si am vazut preoti cu vesminte colorate,
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:08:15. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.