![]() |
Azi s-a stins si unchiu C-tin
Azi s-a mai urcat la cer inca un suflet dupa o lunga si grea suferinta,Constantin ,70 de ani.
Va cer inca odata iertare tuturor.Joi sau vineri va avea loc inmormantarea. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! |
Fie ca Bunul Dumnezeu sa fie milostiv cu robul sau Constantin
Mara, a mai apucat unchiul tau sa se spovedeasca?
In orice caz, sa nadajduim ca pentru suferinta pe care a indurat-o, s-o milostivi Dumnezeu de el, ca sa-l ierte. Iar pe tine Mara, sa te intareasca Dumnezeu in toate cate mai ai de facut pt inmormantare! |
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca numarandu-l cu cei alesi a Lui din fiecare neam si neam
|
Condoleante Mara draga. Sa-l odihneasca Dumnezeu pe cel ce a fost Constantin.
|
Citat:
Iar tu, draga Costi, nici nu stii cata speranta imi dai,sustinand ideea conform careia, ptr suferinta indurata, avem o cat de mica sansa de a primi un raspuns favorabil la Dreapta Judecata!!!!!!!!!!:63: |
Citat:
|
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca iar voua, celor ramasi in urma lui, sa va intareasca si sa va dea putere sa-l pomeniti in rugaciunile voastre. Condoleante Mara!
|
Multumesc cred ca e prea putin spus tuturor!
Nu,nu a apucat sa se spovedeasca frate Ctin,dar multumesc lui Dumnezeu ca mi-a ascultat rugaciunea a mea si a tuturor ce au gasit 1 min si pentru unchiu meu si a facut ce a stiut el mai bine pentru el.
Eu asa cum m-ati invatat cu ajutorul vostru al Bunului Dumnezeu ,fac asa cum am facut si cu mama toate incet si bine,si ma bucur ca mi-au iesit in cale iar oameni buni de ajutor si nadejde la greu,deci inainte cu Doamne ajuta! Maine la ora 15 are loc inmormantarea. |
Gata de acu nu mai supar pe nimeni
Azi inca inca o farama de suflet din mine s-a dus,l-am ingropat pe Ctin,va multumtesc din inima pentru rugaciunile voastre.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:33:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.