blueflower |
23.01.2009 18:57:01 |
Un sfat de la cei cu experienta
Buna seara!Am sa pun problema foarte pe scurt:am 18 ani si ca mai tot romanu` de rand:nu am bani!Acuma, daca ei nu m-ar conditiona ar fi foarte ok,dar pt a merge la o facultate trebuie sa adun ceva banuti in vacanta mare ce urmeza, clar lucru:12: Ideea mea era sa merg in strainatate,mai precis in belgia, acolo am o cunostinta(sa zicem)desi nu m-ar ajuta practic, ci doar mi-ar aduce aminte de tara!Problema e ca sunt mica, nu am o specializare, o experienta indelungata etc.Dar, as fi dispusa sa lucrez cu un batran paralizat/copil cu probleme mintale deoarece am oaresce experienta din familie.Desi nu stiu anumite chestii medicale exacte(administrare a medicamentelor etc)POT si VREAU din toata inima sa invat si sa tratez acel om cu tot respectul si afectiunea de care sunt capabila!Stiu, din proprie experienta, ca e greu sa ne iubim semenii asa-zisi ``normali``, daramite pe cei cu probleme mintale!Acum, nu ma astept ca acel angajator strain sa ma creada pe cuvant, de aceea nici nu am curajul de a incerca, doar sper!Mai e pana la vacanta, am un bac inainte dar vreau sa cred ca si o facultate...Plus ca as sta numai 2-3 luni...Realizez ca e aproape imposibil sa gasesc ce vreau:102: Asadar, as vrea sa ``vad`` parerile unor oameni trecuti prin astfel de lucruri sau, doar persoane care vor sa-mi atraga atentia asupra unor aspecte pe care eu nu le prevad!Va multumesc,Doamne ajuta!
|