![]() |
Sufar de o boala grea dragostea!!!!!!!!!
Iubesc f mult pe cineva dar m-a parasit!
|
il iubesc si nu pot sa il uit ma rog sa imi treaca dar nu pot cred k e dragoste la prima vedere nu am cu cine vb nimeni sa ma mangaie plang mereu k un copil
|
de ce sunt asa barbatii fara inima nu toti dar credeam k e mai diferit de ceilalti si eu asa il cred dar nu inteleg de ce nu mai vrea eu zic ca nu am gresit cu nimic imi place mult de el e exact tot ce imi doream de la un barbat de ce trebuie sa sufar sa ma paraseasca?
|
Citat:
|
Doamne-ajuta!
Pot sa iti spun din proprie experienta ca, dupa un timp, ai sa ajungi si tu la concluzia ca nu tot ce ti se intampla "rau" in viata este cu adevarat o nenorocire. Si cand ai sa-ti aduci aminte cat ai suferit pentru fiecare lucru care parea o catastrofa, dar care era de fapt un pas inainte, spre mai bine, ai sa zambesti. Avem o vorba: "tot raul spre bine". Ai nadejde. O sa vezi ca "asa trebuia" pentru ca tie sa-ti fie bine. Doamne-ajuta! |
Citat:
|
Dragostea nu e boala grea,e doar un moft,ma refer la faptul ca tu nu il poti uita sau ti-e mereu gandul la el....Sunt atatea lucruri minunate la care sa te gandesti...Doamne ajuta!
|
Citat:
|
nu pot sa il uit tocmai am vb cu el si acu ma uraste el nu ma iubit doar ii placea de mine dar acum are si el un sentiment pt mine ma uraste
|
il iubesc din inima si sincer sufar mult si simt cum ma doare inima nu am iubit pe nimeni k pe el va spun e groaznic
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:01:12. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.