![]() |
am fost botezat la greco-catolici.....
M am nascut in 1983,in Maramures,pe atunci toata lumea din comuna mea,erau greco-catolici,deci si botezati in religia sus mentionata.In 1985,nu stiu prin ce circumstante,toata lumea a trecut la ortodocsie,asa ca am crescut in credinta ortodocsa,botezat fiind la catolici.Va rog,daca stie cineva,trebuie sa ma rebotez sau pot sa raman asa?
|
Citat:
Decizia insa trebuie sa fie a unui duhovnic bun. Daca nu ai fost botezat prin 3 scufundari complete in apa, probabil ca vei fi rebotezat, indiferent de cine a facut primul botez. |
Daca acum fratele nostru e ortodox acum botezul nu va mai fi repetat deoarece botezul e recunoscut deodata ce a fost facut in numele Sf. Treimi
|
trebe numa miruns cu sf si marele mir atat:D
|
Citat:
am mai citit pe acest forum si nicaieri ceva concret! Adica trebuie facut asta asta asta, iar cel in cauza sa faca asta asta asta! te rog |
Citat:
De ce nu vorbesti cu un preot ortodox? Oricum el iti va face randuiala, nu cineva de pe forum. |
Citat:
Lasand asta la o parte, botezul greco-catolic fiind facut in numele Sf. Treimi (de obicei prin turnare sau stropire, mai rar prin intreita cufundare), este recunoscut de Biserica Ortodoxa. Iti trebuie facuta mirungerea si atat. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:40:48. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.