Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   miracole contemporane (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=577)

balaurax2 20.07.2006 10:11:30

este prima mea interventie pe forum. Mi-ar placea sa avem o discutie despre miracole, din perspecvtiva contemporana. In ceea ce ma priveste, marturisesc ca imi este greu sa "cred" toate povestile cu minuni pe care le aud de la semenii mei

T-Bone 20.07.2006 13:47:16

Daun exmplu de miracol pe care-ti este greu sa-l crezi, sau sa crezi ca acesta s-ar fi putut produce.

phradmon 20.07.2006 21:48:50

"Daca nu voi vedea, in mainile Lui, semnul cuielor, si daca nu voi pune degetul meu in semnul cuielor, si daca nu voi pune mana mea in coasta Lui, nu voi crede. [...] Adu degetul tau incoace si vezi mainile Mele si adu mana ta si o pune in coasta Mea si nu fi necredincios ci credincios. [...] Pentru ca M-ai văzut ai crezut. Fericiti cei ce n-au vazut au au crezut! " Ioan 20:25-29

06dec 21.07.2006 16:17:59

Fiecare miscare din fata noastra s-ar putea sa fie o minune venita de sus,fiecare dialog se pare ca e ingaduit de sus.Cred ca ar trebui privite prin prisma Celui ce ne-a creeat,si,Liturghia,acolo ar trebui sa fim siguri ca sunt ingerii Lui Hristos cu noi chiar cu riscul de a fi acuzati ca suntem niste visatori...

Laurentiu 23.07.2006 11:41:50

Daca vrei un miracol si daca dispui de resurse financiare du-te la Ierusalem de Inviere sa vezi miracol
Lumina se coboara din cer si pentru un timp ea nu te arde asa ca poti sa-ti dai cu ea pe fata ...
Amin!

costel 17.06.2008 15:32:03

Ortodoxia a pus un accent deosebit pe paza mintii si a inimii, pe introducerea mintii in inima. Cred ca acesta este cel mai important miracol. Cunoasterea Traditiei ortodoxe autentice, fereste pe orice credincios ortodox de excese, de exagerari si de erori dogmatice si mistice, uneori chiar fatale.

LapetiteMoc 19.06.2009 03:14:07

Nedumerire

Citat:

În prealabil postat de costel (Post 79166)
Ortodoxia a pus un accent deosebit pe paza mintii si a inimii, pe introducerea mintii in inima. Cred ca acesta este cel mai important miracol. Cunoasterea Traditiei ortodoxe autentice, fereste pe orice credincios ortodox de excese, de exagerari si de erori dogmatice si mistice, uneori chiar fatale.

Iertare pentru deranj... Vă adresez o întrebare pentru a mă lumina. Care ar fi o eroare sau o exagerare dogmatică fatală și în ce constă fatalitatea?

Mulțumiri anticipate! Domnul cu noi, cu toți!

windorin 19.06.2009 09:35:42

Odata intrat in Ortodoxie, pastrarea dreptei credinte se cere cu staruinta.

A spune ca Hristos nu e egal cu Tatal sau ca Duhul Sfant nu este persoana, ci un fel de putere abstracta, este o cadere de neinchipuit. Este trist ca unii inca sustin aceste aberatii si aceste caderi din dreapta credinta.

Nevrednicul 19.06.2009 11:16:25

Acum pe 10 aprilie a fost o minune la Lainici: s-au descoperit moastele Sfantului Irodion Ionescu. Sunt foarte frumos mirositoare,eu am ramas puternic impresionat! Sfantul urmeaza a fi canonizat in toamna.

tigerAvalo9 19.06.2009 11:54:13

Minuni sunt multe.Chiar si ce numim noi coincidente sau ciudat,ce numim noi lucruri normale,lumesti ele sunt de sus.Si multe altele.Dumnezeu lucreaza dar noi punem totul pe domeniul lumesc.Doamne ajuta!

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:16:58.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.