Nectarie1 |
25.08.2009 02:36:44 |
Si cu mine Sfantul Nectarie a facut o minune!
Sunt mama a doi copii si, de cateva luni, si eu si sotul meu am ramas fara locuri de munca (criza economica!) desi suntem amandoi cu multa scoala si experienta profesionala. Numai Dumnezeu stie prin cate am trecut si trecem. Luni de zile nu a iesit nimic. A fost cumplit de greu. Toate portile la care am batut nu s-au deschis, am aplicat la sute de companii si...nimic. De la 5 august am inceput sa ma rog cu regularitate Sfantului Nectarie si am mers si la Manastirea Radu Voda. Am tinut postul Maicii Domnului si, incepand cu 5 august, in fiecare seara citesc Acatistul Sfantului Nectarie si Paraclisul Maicii Domnului. Pe 24 august (dupa 19 zile) rugaciunile mele s-au dovedit folositoare. Am fost anuntata ca am castigat prin concurs un post foarte bun si foarte bine platit la companie straina cu filiala in Romania. La toate cele 4 interviuri m-am rugat la Sfantul Nectarie si am fost la Manastirea Radu Voda si rugaciunile mi-au fost ascultate. Asta este minunea mea! Ii multumesc Sfantului Nectarie pentru ajutor. De la 1 septembrie voi merge la serviciu! Multumesc Domnului Nostru Iisus Hristos, Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si Sfantului Nectarie pentru ajutor.
P
|