![]() |
...
De cand am aflat cum sunt facuti barbatii, ce e in mintea lor, vreau sa mor, dar nu sa mor asa, cu viata dupa moarte, vreau sa nu exist, sau sa fiu vesnic in coma. Poate ca e blasfemie, dar ce simt este Eli, Eli, lama sabactani
|
Ana, si ce este in mintea lor de te-a scirbit in asa masura, da un exemplu.
Da, si care parte din constructia corpului barbatesc ti-a creat aversiune si de ce, poti sa explici? |
Nu e vorba de fizic, ci de minte...
|
|
Citat:
|
Ce e in mintea barbatilor se gaseste si in Pateric. Am cazut si mai tare in deznadejde dupa ce am citit acolo. Adica niste calugari, oameni care il au pe Dumnezeu, cum vedeau o femeie, hopa, cum li se aprindea pofta, ba unii mai si violau.
|
Citat:
|
Ma deranjeaza faptul ca pentru mine acum, nu mai exista fidelitatea si curatia inimii la un barbat :( Iar pentru mine acum, aceasta viata, intr-adevar este o "vale a plangerii"
|
Nu spune ca n-am inteles nimic din moartea si invierea Domnului, daca nu erau acestea, m-as fi sinucis. Domnul e singura, SINGURA mea speranta
|
patericul a fost scris ca sa invatam din sfaturile si intimplarile parintilor pustiei Egiptului cei care au cazut in pacat dupa ce s-au cait cufoarte multe lacrimi au fost iertati.Si Sfintul Siluan athonitul a avut o astfel de cadere dar cu lacrimi si cu voia lui Dumnezeu a ajus un mare sfint si foarte ingaduitor cu oamenii.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:16:18. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.