![]() |
dați-mi un sfat
Doresc să merg la un alt duhovnic,insă nu aș vrea să-l supăr nici pe duhovnicul meu actual.credeți că este bine ceea ce fac?
|
Citat:
In acest articol ai sa gasesti care sunt cazurile in care se poate schimba duhovnicul http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/convorbiri5.htm Doamne ajuta! |
...
Citat:
insa sunt lucruri diferite. una e sa ceri un sfat de la un alt duhovnic si alta e sa iti schimbi duhovnicul... |
...
daca vrei sa il schimbi atunci trebuie sa fii sincera si sa ai motive care sa nu-l raneasca. de exemplu, nu s-ar fi suparat daca aveai un prieten si acesta ti-ar fi cerut sa aveti duhovnic comun. atunci ai fi putut sa mergi la duhovnicul lui, iar al tau ar fi inteles fara sa se supere...
|
Motivul pentru care vreau să merg la un alt duhovnic este distanța dintre mine și duhovnicul meu actual.cu el mă întâlnesc doar în posturi în schimb cu acesta la care vreau să merg mă întâlnesc aproape în fiecare zi deoarece are biserica foarte aproape de unde stau eu acum.
|
...
Citat:
du-te si spune-i cu incredere. o sa fie bine. crede-ma! Doamne ajuta! |
Vă mulțumesc pentru sfaturi
|
parerea ea
Citat:
Dumnezeu sa te ajute ! |
Nici prin manastiri viata nu e roza, si acolo is plini de "popi" daca e sa o iei asa, dar mie mi se pare o judecata pripita si de la un duh rau.
Cati preoti ai cunoscut tu sa spui ca majoritatea sunt asa si pe dincolo? Asa gandesc si protestantii. Daca motivul este distanta nu are de ce sa se supere daca chiar este duhovnic si nu altceva, va intelege nevoia ta. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:25:42. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.