![]() |
ajutati-ma va implor
sunt iulia am trei copilasi am nevoie de un carut va rog ajutatima ati face o mare pomana in fata lui dumnezeu va multumesc din inma cu respect mult iuliana
|
Ce fel de carut?
|
buna
as vrrea un carut de copil daca ma puteti ajuta id meu este dumi_emil multumesc din suflet
|
Ai 3 gemeni!?
|
sarut mainile
Citat:
|
Tulcea
Este cineva de pe forum din Tulcea sau din apropiere - Braila, Galati, Constanta -, ca sa-i putem ajuta? Poate se ofera cineva sa adune cativa banuti de la noi pentru un carut.
Doamna, locuiti chiar in orasul Tulcea, sau in judetul Tulcea? Ne puteti da o adresa exacta? Doamne ajuta! |
sarut mainile
locuim in oras iontro garsoniuera strada am lasat pe mp pentru dumnevoastra va multumim ca doriti sa ne ajutati
|
Am citit deja in privat, dar, dupa cum v-am raspuns, e mai bine sa postati aici adresa. Solutia lui "windorin" este intr-adevar cea mai buna. Ati vorbit cu parintele?
|
sarut mainile
parintele de la mine din comunitatea unde apartin stie situatia si ma indrumat aici sa apelez la oameni sa ma ajute adresa mea este dumitrescu dumitru emil strada alunisului nr 9 scara a apartament 19 orasul tulcea
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:43:50. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.