![]() |
Intr-o vreme
pe cand oamenii progresasera in cunoastere, zeii s-au temut si au zis Domnului......
,,- Doamne, oamenii au progresat, ne vor depasi in cunoastere , te vor gasi si-ti vor fi asemeni, Te rugam, ascunde-Te." , " - Si unde ati vrea voi sa ma ascund," a zis Domnul '' - Doamne, ascunde-Te in inaltul cerului, Dar Domnul Le-a spus - Va veni vremea cand ma vor cauta acolo Ei au spus atunci - Atunci ascunde-te ...in adancul Pamantului, nu vor sti.." - Va veni vremea cand ei ma vor cauta si acolo - Atunci Doamne, ascunde-te pe fundul marii celei mai adanci, acolo nu te vor gasi. - Va spun, va veni vremea cand oamenii ma var cauta si in adancul marii.. Atunci zeii , nestiind ce sa mai zica, Domnul le-a raspuns: - Am sa ma ascund in inima oamenilor, pantru ca va veni vremea cand ma vor cauta acolo cel mai putin.. |
Aceasta am citit-o intr-una din cartile Doamnei Desanca! Doar ca era mai pe scurt. Am sa o si poostez daca e cineva curios.
|
Citat:
|
Ce-i cu replica asta?
|
Citat:
Poate nu ai inteles, autorul threadului intreaba daca este cineva curios nu daca i se permite sa posteze povestea. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:41:24. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.