Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Un citat... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=717)

silverstar 12.09.2006 21:10:51

"Un filosof japonez se plimba candva printr-o padure. Si precum ii sta bine fiecarui filosof, gandea. Tot mergand si gandind el, ii atrage atentia o creanga de copac lipsita de orice podoaba. Se opreste in fata ei si ii spune: vorbeste-mi despre Dumnezeu! Si atunci creanga, pe loc, infloreste".
Leonard Oprea - "Cele Noua Invataturi ale lui Teophil Magus despre Magia Transilvana"

dan73 24.09.2006 19:47:17

Silverstar, mi-a placut foarte mult citatul. Astept cu nerabdare si alte ziceri atat de profunde.

24.09.2006 19:52:38

Subscriu...f fain...asa mai zic si eu citate...scurte si inteligente.

silverstar 24.09.2006 20:47:30

V-a trebuit cam mult sa-l descoperiti. Vor mai fi si altele, curand!

ory 01.10.2006 11:43:15

"ajuta omul inainte de a-ti cere ajutorul si pleaca de langa el inainte de a-ti fi recunoscator,atunci vei sti cu adevarat ca ai facut o fapta buna!"

silverstar 01.10.2006 11:57:31

Ia sa va vad:

"Ei rad de mine pentru ca nu sunt ca ei; eu rad de ei pentru ca toti sunt la fel..."

(Nu-i joc de cuvinte; daca vreti sa faceti vreun comentariu, incercati intai sa intelegeti si, ajutator! ca sa nu spuneti ca sunt rea, ganditi/va la o situatie asemanatoare din literatura romana).Succes!

silverstar 01.10.2006 15:34:01

Citat:

În prealabil postat de ory
"ajuta omul inainte de a-ti cere ajutorul si pleaca de langa el inainte de a-ti fi recunoscator,atunci vei sti cu adevarat ca ai facut o fapta buna!"

Ce legatura are asta cu citatul dat de mine? Nu ai nici o parere, nu poti vorbi cu cuvintele tale? De ce apelezi la citate fara sa spui macar de unde le-ai luat si cui apartin? De obicei, asa se procedeaza daca asta e singura ta modalitate de a "conversa" cu oamenii...

ory 01.10.2006 16:24:16

Silverstar,nu m-am gandit ca trebuie analizat citatul tau,am crezut ca trebuie sa afiseze fiecare ce citat doreste,atata tot!,am asternut si eu ceea ce am dorit vizavi de citate,oricum,nu trebuia sa te ratoiesti asa.Si daca ai fi citit mai multe despre ceea ce am scris pe diverse teme,ai fi vazut ca nu sunt genul care apeleaza frecvent la citate,ci expune pareri proprii...chiar multe afirmatii proprii.

silverstar 01.10.2006 18:57:21

Eu chiar am crezut ca are legatura cu citatul de sus, primul. Si m-am straduit sa-l descifrez.

Pai, eu propun ca topicul acesta sa fie pentru citate, care nu neaparat sa fie analizate, dar cine vrea poate sa-si exprime o parere. Eu am o colectie intreaga de citate, mai mult sau mai putin celebre.

eli_mgd 01.10.2006 21:15:32

Salut tuturor , bine v-am gasit
Iubirea de Dumnezeu rezolva toate problemele , asa se zice si cred si eu ca asa,e.
Probabil ca trebuie sa ai multa , rabdare si iubire de Dumnezeu si de aproapele tau
sa vezi ca se rezolva "problemele" :
ce pot sa fac daca ginerele meu imi interzice sa-mi vad nepotii si fata ? Au trecut
4 ani ,primul nepotel are 6 ani iar pe al doilea 8 luni.
ce ziceti ?
multumesc anticipat

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:53:53.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.