Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Din Noul Testament (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5016)
-   -   stie cineva (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7374)

felixlivadaru 20.10.2009 14:30:18

stie cineva

Stie cineva cati ani vor fi intre Al Treilea Razboi Mondial si venirea lui Antihrist? Se stie din profetii ca vor fi o serie de imparati peste tot pamantul dintre care unii spun ca primul va domni 16 sau 32 de ani iar ultimul inainte de venirea Domnului Nostru IIsus Hristos va fi Antihrist si va domni trei ani si jumatate. De cati ani va fi aceasta perioada?

dulgherul 22.10.2009 18:45:46

Citat:

Īn prealabil postat de felixlivadaru (Post 174770)
Stie cineva cati ani vor fi intre Al Treilea Razboi Mondial si venirea lui Antihrist? Se stie din profetii ca vor fi o serie de imparati peste tot pamantul dintre care unii spun ca primul va domni 16 sau 32 de ani iar ultimul inainte de venirea Domnului Nostru IIsus Hristos va fi Antihrist si va domni trei ani si jumatate. De cati ani va fi aceasta perioada?

Nu te supara. Intreb si eu. Ca nu stiu. Care profetii? Nu stiu cine ar putea fi aceia ...unii. Spre rusinea mea nu am auzit asa ceva pina acum. Exista vreun indiciu spre care ma poti indruma?

anna21 22.10.2009 18:56:54

Citat:

Profetiile nu sunt exacte. Gandeste-te la profetia lui Iona... Ninive NU a fost distrusa atunci, ci mai tarziu, deoarece locuitorii ei s-au pocait.
Cred ca aceasta perioada depinde si de credinta si rugaciunile oamenilor. Eu cred ca Dumnezeu ne mai da un ragaz pentru rugaciunile fierbinti ai multor traitori contemporani. Cineva spunea ca Antihrist va veni atunci cand femeile vor intra pe muntele Athos. Mi se pare evident.
Cred ca fiecare ar trebui sa se roage pentru amanarea evenimentelor.. (eu ma rog sa apuce copiii mei sa creasca.)

andreicozia 22.10.2009 19:22:24

Citat:

Īn prealabil postat de anna21 (Post 175392)
eu ma rog sa apuce copiii mei sa creasca.)

Dar de ce crezi ca trebuie sa-i prinda crescuti?

Ca doar odata cu cresterea cresc si prostiile constiente pe care le fac.

glykys 22.10.2009 20:28:06

La ce ti-ar folosi sa stii? Te-ai mantui daca ai stii asta? Ai putea impiedica cumva? Sa ne fereasca Dumnezeu de primejdii si de razboaie!

diana-lorena 24.08.2010 23:24:03

Citat:

Nu cred ca in Biblie se da o cifra exacta.
Cum spunea cineva mai devreme,si eu cred ca acest lucru depinde de credinta oamenilor.
In fine, la ce ne-ar folosi sa stim?
Pentru noi,importanta este credinta traitoare,unita cu fapta.
Si, mai ales, sa traim fiecare zi ca si cum ar fi ultiuma,cum spune parintele Papacioc.
Fratilor, problema nu este sa stim noi cand va fi sfarsitul,pentru ca noi traim intr-un fel de sfarsit in fiecare zi,prin fiecare fapta,prin fiecare cuvant si fiecare gand rau al nostru.
Felix,asta este o amagire. sa nu ne lasam amagiti! Doamne ajuta!

TreciLaRugaciune 25.08.2010 00:31:42

Ca sa va lamuriti Cititi Profetiile Sfantului Nil Athonitul. Acolo scrie totul despre toti imparatii ce vor sa vina.

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:30:16.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.