Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Botezul (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5017)
-   -   Botezul sotului meu (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7393)

elenavioletacocos 25.10.2009 15:23:11

Botezul sotului meu

24 octombrie...a devenit una din cele mai importante zile din viata noastra ...minunea s-a intamplat...a fost deosebita slujba botezului ...desi isi facuse o pelerina alba ca sa o puna pe el ,pana la urma s-a imbracat tot in alb ..arata ca un ingeras in biserica ! am fost atat de emotionata ...de fapt cei ce au participat la botezul sotului ,impreuna cu parintele M ,au fost miscati ! L-am simtit pe D-zeu ! nu am crezut NICIODATA ca voi trai sa il vad pe sotul meu botezat ,dar inca o data D-zeu mi-a aratat ca daca ma rog din suflet EL imi indeplineste rugaciunea ! dascalul si fata care au cantat i-au dat cadou o icoana mare cu Maica Domnului si Iisus ,prima icoana din viata lui ,pe care o vom pune in noua casa in care ne vom muta miercuri ! nu stiu daca a mai participat cineva dupa forum la botezul unui adult la ortodoxism ,insa e o experienta unica ...am vrut sa impartasesc bucuria si implinirea noastra cu voi ...Acum am mai facut un pas spre casatoria religioasa ...dar nu asta ma bucura cel mai mult ,ci faptul ca acum sotul meu este botezat,ca isi face semnul crucii ,ca se roaga la Maica Domnului !

valentin.viliga 25.10.2009 16:03:50

Dumnezeu sa va ajute...Casa pe piatra :53::36:

Zburatorul 25.10.2009 16:25:37

Slavă Domnului! :25:

lavinia40 25.10.2009 16:36:54

Citat:

În prealabil postat de elenavioletacocos (Post 175948)
24 octombrie...a devenit una din cele mai importante zile din viata noastra ...minunea s-a intamplat...a fost deosebita slujba botezului ..

Felicitari, Elena!Dumnezeu ti-a ascultat rugaciunea!Se vede ca te-ai rugat cu multa dragoste si nadejde!
Dumnezeu sa va ajute!

Fani71 25.10.2009 16:43:51

Felicitari, cu Dumnezeu inainte, si sa va ajute si pentru ce va mai doriti.

Mani 25.10.2009 17:16:08

Botez de adulti

Si eu am participat la botezuri ale adultilor: primul fiind al al meu si al sotului, in urma cu vreo sase ani, cand am devenit ortodocsi. Apoi am mai participat la botezul unor romani din Banatul sarbesc. Mai intai au fost botezati copiii, marisori deja, apoi parintii.

elenavioletacocos 25.10.2009 17:48:49

multumesc ca v-ati oprit sa scrieti cateva cuvinte pentru noi !

glykys 25.10.2009 17:56:53

Ma bucur foarte tare, elena! Este atat de bine sa auzi asemenea lucruri! V-a ajutat Dumnezeu in chip minunat! Cei mult incercati au parte de mari rasplati! sa fiti fericiti si sa va pastrati credinta in suflet toata viata! :25:

mirelat 25.10.2009 20:08:20

Citat:

În prealabil postat de Mani (Post 175961)
Si eu am participat la botezuri ale adultilor: primul fiind al al meu si al sotului, in urma cu vreo sase ani, cand am devenit ortodocsi. Apoi am mai participat la botezul unor romani din Banatul sarbesc. Mai intai au fost botezati copiii, marisori deja, apoi parintii.

Frumos exemplu, sa va ajute Dumnezeu tuturor !

Danut7 25.10.2009 20:23:17

Felicitari!

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:14:40.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.