![]() |
Îndemn la RUGACIUNE !
Având în vedere creșterea rapidă a numărului de îmbolnăviri prin diferite tipuri de gripă, PATRIARHIA ROMANA îndeamnă ierarhii și clerul de la bisericile de mir și mănăstiri ca , împreună cu credincioșii mireni , în timpul sfintelor slujbe, SA INALȚE RUGACIUNI CATRE DUMNEZEU PENTRU SANATATE , OCROTIREA ȘI IZBAVIREA DE BOALA , PACE , LINIȘTE ȘI IERTAREA DE PACATE , conform îndrumărilor din Liturghier ( Adunare de cereri la diferite trebuințe din viața omului ) .
|
Nu exista si in Psaltire cantari pentru astfel de situatii cu boli contagioase? Parca erau psalmi care se citeau in caz de ciuma, molima, etc .
Am putea citi din acei psalmi..Probabil ca sunt multi forumisti care se roaga acasa de obicei pentru izbavirea omenirii de boli, poate ne spun si noua ce rugaciuni sunt mai potrivite.. Stiu, imi veti spune ca orice rugaciune rostita din inima, si mare dreptate aveti :79: Doamne ajuta! |
Citat:
|
Citat:
|
Rugăciune care se citește când sunt boil molipsitoare
"Întristare și durere ne-au înconjurat pe noi,Doamne și chinurile iadului ne-au aflat pe noi,Mântuitorule și umbra morții ne-a acoperit pentru păcatele noastre,și înainte de vreme ne lipsim de viață și nu ne pricepem ce vom face.Numai către Tine Doctorul sufletelor și al trupurilor,și la adâncul îndurării Tale căzând,cu zdrobire de inimă și cu umilință,strigăm;Izvorule al vieții.miluește-ne și păzește poporul tău cel deznădăjduit,pentru rugăciunile Născătoarei de Dumnezeu ca un Îndurat.
Mărire Tatălui și Fiului și Sfântului Duh. Viforul păcatelor acum ne-a ajuns,valurile boliolr acum ne înconjoară,neâncetate dureri ne cufundă,întristări și dureri ne-au aflat pe noi,ticâloșii.Apostoli ai Domnului,întindeți mână de ajutor,cu rugăciunile Voastre.Și acum și pururea și în vecii vecilor .Amin. Fiind loviți Fecioară,cu dureri grele și neâncetate,toți la tine cădem.Cu Acoperământul Tău cel puternic,mântuește-ne pe noi toți,Preacurată,îndură-te Maică dumnezeiască și mântuește-ne de bolile cele molipsitoare și vindecă-ne durerile cu rugăciunile Tale."(din cartea "Sfinți care ne vindecă de boli"-Pr.Eugen Drăgoi) Este bine să ne rugăm dar, după părerea mea cred că nu ar trebui să fim chiar așa panicați! |
Citat:
|
Citat:
Aceeasi gripa, acum numita “gripa noua”, este un mijloc de manipulare a maselor. In aceeasi hora intra si patriarhia |
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:53:50. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.