Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   poate cineva sa ma ajute... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7591)

Nevrednicul 16.11.2009 11:09:56

poate cineva sa ma ajute...

in sensul de ami lamuri urmatoarea: pe cont in comunitate ieri,am primit un mesaj intr o limba straina engleza a unei doamne d-re care imi propunea inceperea unei prietenii! l am citit nu l am sters fara nici o reactie! azi el este sters dar nu inainte de a fi sunat pe mobil de dimineata de o persoana care s a prezentat cu numele semnat in mesaj ,prefixul unei mari capitale,tokyo! am refuzat discutia scuzandu ma ca ...dorm! in aceasta faza ..doar ma intriga

elizabeta 16.11.2009 11:13:23

Citat:

În prealabil postat de Nevrednicul (Post 182020)
in sensul de ami lamuri urmatoarea: pe cont in comunitate ieri,am primit un mesaj intr o limba straina engleza a unei doamne d-re care imi propunea inceperea unei prietenii! l am citit nu l am sters fara nici o reactie! azi el este sters dar nu inainte de a fi sunat pe mobil de dimineata de o persoana care s a prezentat cu numele semnat in mesaj ,prefixul unei mari capitale,tokyo! am refuzat discutia scuzandu ma ca ...dorm! in aceasta faza ..doar ma intriga

Cine stie cum a ajuns sa aibe mobilul tau. Ai facut foarte bine, nu pune la inima...

none 16.11.2009 11:17:40

Vezi tu Nevrednicul sunt multi hackeri sau daca vrei multi dobitoci pe net care cauta tot felul de adrese si cine stie peste cine dau.E bine sa nu-ti lasi datele personale pe net niciodata.Numai bine

Nevrednicul 16.11.2009 11:20:34

multumesc pt incurajarile voastre,dar sincer inca raman intrigat..

elizabeta 16.11.2009 11:23:15

Citat:

În prealabil postat de Nevrednicul (Post 182027)
multumesc pt incurajarile voastre,dar sincer inca raman intrigat..

Pai normal ca esti intrigat, dar nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme...

cristiboss56 16.11.2009 11:28:53

Citat:

În prealabil postat de Nevrednicul (Post 182020)

Nu ești singurul ce a primit astfel de mesaje ! Sunt tot felul de smintiți în acest sens, dar ai posibilitatea să blochezi persoana respectivă , și astfel nu vei mai fi deranjat niciodată, iar la telefon este indicat să răspunzi decât celor cunoscuți ce figurează în agenda ta personală . Există și la telefon posibilitatea ( pt. anumite tipuri de telefoane ) să blochezi accesul persoanelor neavenite . Nu te tulbura de astfel de persoane , ele oricum trebuie compătimite și nimic mai mult !

Nevrednicul 16.11.2009 11:34:04

Cristi,

este usor ciudat ca acest mesaj a ramas postat in mesajele mele pt putin timp dupa care a disparut fara nici o interventie din parte mi

cristiboss56 16.11.2009 11:38:14

Citat:

În prealabil postat de Nevrednicul (Post 182032)
este usor ciudat ca acest mesaj a ramas postat in mesajele mele pt putin timp dupa care a disparut fara nici o interventie din parte mi

Sistemul sau adminul face curățenie în acest sens , iar prin eliminarea persoanei respective, dispar și mesajele . Există o protecție în acest sens !

Nevrednicul 16.11.2009 11:40:55

okai logic la fel gandeam! multumesc mult!

cristiboss56 16.11.2009 11:45:14

Citat:

În prealabil postat de Nevrednicul (Post 182034)
okai logic la fel gandeam! multumesc mult!

Toate bune ție și Post binecuvântat ! Cristian

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:50:59.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.