![]() |
Alegeri prezidentiale?
S-ar putea sa gresesc, insa eu stiu ca regii, imparatii, presedintii sunt randuiti de Dumnezeu sa stapaneasca peste tari. Nu incalca aceasta limitare libera noastra alegere? Pentru mine e logic si firesc faptul ca avem vointa proprie la modul personal, particular, insa unele lucruri, sa le zic marete, sunt hotarate de sus, mai presus de vointa si de judecata noastra. Asa e sau ma insel?
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Iar Tarkovsky ne-a explicat acest fenomen foarte clar in aceasta coloana sonora din Solaris: Asculta cu mare atentie strigatul nostru catre Hristos! http://www.youtube.com/watch?v=vMnrj...eature=related |
Citat:
|
Citat:
Deci nu stiu ce sa mai cred... Dar eu merg oricum la vot, cu speranta ca poate-poate intr-o buna zi.............. |
nu tine numai de vot. tine si ca fiecare sa isi faca datoria si chiar mai mult de atat ca cetatean, ca angajat acolo unde lucreaza, ca om de familie, si ca credincios. doar asa ii putem responsabiliza si pe altii.
|
Citat:
Noi probabil ca ne-am desfiinta ca natie daca nu ar avea Dumnezeu grija de noi. Doamne ajuta! Sau cum zice cantecul: "Doamne, ocroteste-i pe romani!" De prostia lor... |
Citat:
La noi inca e valabila teoria formelor fara fond importate. Nu aceasta ar fi problema, ci ca formele importate sunt dezgustator de deformate si distorsionate, incat am ajuns sa fim o natie duplicitara. Ascult oameni din afara care ne admira Constitutia, dar care nu reusesc sa inteleaga politica "micii intelegeri", "vorba 'ceea:oameni suntem...ne-ntelegem." si nici cum putem fi atat de nepasatori cu privire la trecutul nostru. |
....
Oameni buni, cine a iesit, pana la urma, Presedinte in Romania, caci sunt in ceata, iar pe internet am gasit numai estimari provizorii ? Da, si in Japonia, dupa al 2 lea razboi mondial, poporul a trebuit sa munceasca ani de zile pentru reconstruirea oraselor, mai ales hiroshima si nagasaki, fara remuneratie, doar din constiinta evolutiei si a repunerii pe picioare a poporului japonez. Acum sunt de nerecunoscut, parca nu au fost bombardate niciodata...doar problemele de sanatate cauzate de radiatii inca isi mai spun cuvantul. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:04:34. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.