![]() |
Va rog din suflet daca puteti sa o pomeniti azi in rugaciunea voastra
Va rog din suflet daca nu cer prea mult ,pomeniti azi in rugaciunea voastra pe Catalina,cea care anu trecut si-a pierdut sotu si azi la 8.30 dim va suferi o grea interventie chirurgicala,e suferinda si cu inima si nu ii va fii usor sa depaseasca acest moment din viata ei.
Dumnezeu sa va rasplateasca pentru sufletul vostru mare. Doamne ajuta! |
Il rog pe bunul Dumnezeu sa o ajute pe Catalina, sa o intareasca si sa-i dea incredere, ca desi medicii opereaza, Domnul e Cel Care vegheaza si are grija de sufletele noastre. Doamne ajut-o!
|
Domnul sa o intaresca sa o ajute sa treaca cu bine peste acesta grea incercare Domnul sa o ajute si sa o pomenim in rugaciunile noastre
|
Doamne ajuta!
Dumnezeu si Maica Sfanta Sa o intareasca in aceste momente grele.
|
Doamne ajuta pe Catalina sa treaca cu usurinta prin necazul ei cel mare si intareste-o sa suporte aceasta grea operatie.Ajuta Doamne si doctorii sa lucreze cu succes pentru sanatatea Catalinei sora noastra.
|
Sfinților Doctori fără de arginți,Sfinți Arhangeli și Îngeri ai Domnului purtați mâinile doctorilor care o vor opera pe Cătălina și ajutați-o să-și restabilească sănătatea trupului, ca timpul pe care îl mai are de trăit pe acest pământ în trupul trecător să-i fie îndelungat pentru a pune început de pocăință spre iertarea păcatelor și spre câștigarea viații veșnice.Amin
|
Doamne ,tu pazitorul sufletelor si trupurilor noastre stim ca pacatuind ne aflam in stare de neputinta,te rugam cu nesmerita indrazneala sa ai mila de Catalina ,iertandu i ei pacatele ,dandu i in acest fel vindecarea neputintei ei,ca sa slavim in toata viata noastra numele tau!
|
Va multumesc din suflet
Catalina a trecut cu bine operatia,este la reanimare deocamdata,abia astept sa ajung sa o vad cand ni se va da permisiunea de catre medicii.
Ca intodeauna rugaciunea noastra unita a fost puternica. Dumnezeu sa va binecuvanteze ,sa va dea sanatate si putere sa trece-ti fiecare peste problemele ce le aveti,eu va voi trece pe pomelnicele mele si ma voi ruga pentru toti. Doamne ajuta! |
Citat:
|
Datorita rugaciunilor voastre
Catalina azi a fost scoasa de la reanimare,Acum dim mi-a dat aceasta veste buna.
Multumesc |
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:24:22. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.