![]() |
Inainte sa ma intorc spre Hristos aveam un diriginte ( in ciclul gimnazial ) care ne baga teorii in cap gen: "oamenii au fost facuti de o civilizatie extraterestra, Iisus e extraterestru si alte aberatii a celor care cred in OZN-uri". De aceea incercam sa fac tot felul de meditatii din carti pentru a-mi demonstra ca exista suflet si nu suntem roboti creati de OZN-uri.:( Am facut ce-am facut dar n-aveam rabdare si n-am avut semne concise... Dar de cand m-am intors la Hristos am avut mult mai multe semne decat mi-as fi imaginat ( trairi duhovnicesti si chestii de genul asta ), ca exista viata dupa moarte, ca toate prostiile cu OZN-urile sunt false. Mi s-a intamplat doar mie sau exista multi oameni care descopera deseori minuni in viata lor? Astept raspunsuri:D
|
Citat:
|
Va recomand cartea Parintelui Cleopa : "Despre Vise si vedenii". Trebuie sa stiti cum sa intampinati aceste stari pentru ca se poate foarte usor sa fiti inselati.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Totusi iti recomand sa faci rost de par. Rafail Noica. Acesta iti vas da un nou inteles elementelor ortodoxe cum ar fi : frica de Dumnezeu, pocainta, ortodoxie si altele. Pe scurt iti va redefini credinta. Pentru mine par. Cleopa il prezinta pe Dumnezeu ca un fel de dreptate absoluta pe cand par. Rafail Noica il prezinta ca dragoste absoluta. Totusi, il respect foarte mult pe par. Cleopa. Par. Paisie Aghioritul m-a intors spre Ortodoxie iar par. Cleopa m-a invatat Ortodoxia. |
Cartea Sf.Ignatie Briancianinov despre vedenii este intr-adevar foarte buna, va recomand s-o cititi daca puteti sa faceti rost de ea. Are exemple parca mai convingatoare decat alte carti pe tema asta.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:26:47. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.