![]() |
Nasterea Domnului
pentru adventisti si restul sectelor:
De ce nu sarbatoriti nasterea Domnului nostru Iisus ,care sunt motivele ? de ce este vazut bradutzul de Craciun cu ochi rai ? |
Citat:
Care dintre ele or fi mai mare?!?:49: |
Citat:
nu pot fi acuzat, sper, ca lovesc in cei de alta confesiune. Totusi, raspunsul tau nu-ti face cinste. Dai apa la moara celor ce nu sunt de acord cu voi si apoi va contrariaza reactia dura a lor. Iertare. |
Citat:
Si fiecare avem bradut de craciun in casele noastre. Doar ca trebuie sa ne amintim cu totii motivul real al craciunului. De cand m-am pocait, bradutul nu mai este atat de important, mosul nici nu mai exista, iar cadourile de sub pom nu mai sunt o prioritate. Ce spun, o spun din trairea si experienta mea. Nu mai exista petrecerile ultra-sonore cu ghiftuieli si varza acra a doua zi. Si asta pentru ca bucuria si pacea sunt o traire constanta in inima mea. |
Citat:
Foarte frumos pentru tine. Dar stii care e problema? Trebuie sa completez: NU TREBUIE sa te pocaiesti pentru a vedea si trai motivul real al Craciunului. |
Citat:
De ce nu trebuie sa ma pocaiesc ? Pocainta este una din indeletnicirile crestinului. |
M-am exprimat eu inexact.
Bun, depinde ce intelegi prin a te pocai. Daca prin a te pocai inseamna sa parasesti biserica ortodoxa si sa iti incerci credinta si norocul in alta parte, atunci, nu, nu e nevoie sa te pocaiesti in felul asta si sa te desparti de biserica ortodoxa ca sa traiesti Nasterea Domnului. Dimpotriva. Daca prin a te pocai inseamna a deveni constient de pacatele tale, sa le spovedesti cu parere de rau, si sa iti schimbi viata pe viitor, atunci da, pocainta este absolut necesara pentru a trai Nasterea Domnului. |
Raspuns
Citat:
|
Citat:
|
Sincer, nu prea ma intereseaza. Sunt multumita de trairea pe care o pot avea si o am in biserica ortodoxa.
Probabil ca vrei sa ma aduci la concluzia ca de fapt prima definitie o include pe a doua, dar nu vreau sa intru in polemici din astea. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:44:11. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.