![]() |
Pentru cine cunoaste limba engleza si doreste sa studieze scripturile
Am gasit un link ( poate altii au descoperit inaintea mea), este vorba de pagina principala a Societatii care se ocupa cu traducerea si distribuirea bibliilor in toata lumea.
Este o pagina care ajuta in a studia biblia. Se pot gasii traduceri diferite si se pot compara. Sa nu se inteleaga gresit, traducerile diferite au fost facute din cauza dificultatii unei traduceri simple dintr-o limba in alta. Cu toate ca o "armata"de oameni priceputi au luat parte la traduceri, este greu de a reproduce exact ceea ce era scris original. Motiv pentru care a dus si duce la multe neintelegeri intre crestini si chiar intre biserici . Esential este ca in timp cunostiinta a crescut ( prin gratia Domnului) ceea ce a facut necesar o noua interpretare a scripturilor ( daca ma pot exprima asa). Este de admirat munca acestor oameni si planul lor benefic facut sub indrumarea spirituala a Celui de Sus. Va doresc meditatie placuta. http://www.biblica.com/index.php Eu deja am avut binecuvantarea sa primesc in limba engleza Noua versiune internationala a Scripturilor.Doamne ajuta!!!! |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:26:12. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.