![]() |
Primul deces in urma administarii vaccinului impotriva gripei porcine
tocmai s-a inregistrat primul deces in urma administrarii vacinului impotriva gripei porcine.victima este chiar un medic, care a doua zi la vaccinare a decedat, in urma unui stop cardiovascular.din pacate nu am prins stirea chiar de la inceput, si nu stiu din ce oras era.
coincidenta sau...nu? |
Au mai fost si doua batrane, dar bineinteles s-a zis ca erau varza si de aia au murit, nu din cauza vaccinului facut cu cateva zile inainte!
De asemenea o femeie a 2 a zi dupa vaccinare a facut febra, si a intrat in coma...posibil murit :46: |
Daca din cauza intoleratei la vaccin mor, sa zicem, 100 de persoane insa sunt salvate 100 000 000 atunci eu zic ca este un succes, invers ar fi o catastrofa
|
pacat ca suntem atat de creduli si nu credem decat ceea ce vor altii sa credem. de fapt asat si e rolul mas-mediei: de a manipula multimea.
|
stiti ca nici o companie care prod acest vaccin nu rasp in nici un fel de acese decese???oare de ce???:105:
|
Citat:
as vrea sa aud o pers care zice:mi-am facut vaccinul si ma simt ok. pana atunci..... |
Citat:
foarte buna intrebarea.daca tot oferi un produs sigur, oare de ce nu oferi garantii? |
despre moartea medicului
medicul rezident de numai 34 de ani din comuna clujeană Aluniș a decedat, după ce și-a administrat singur vaccinul.
sursa> http://www.napocanews.ro/2010/01/vac...e-mortala.html |
Citat:
Totusi eu nu cred ca e sanatos sa ne batem joc de corpul nostru si sa ne vaccinam aiurea...nici nu stim ce injectam in noi, dar daca i se spune vaccin atunci capata autenticitate si sens subit? |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:19:34. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.