![]() |
"A haunting" discovery
"A haunting" discovery, realitate sau fictiune?
|
Citat:
Dar asta e parerea mea acum, intr-un episod pe care l-am vazut...cazul parea de-a dreptul posedare... s-a facut reclama la wicca, mediumuri, si pare-mi-se o tipa crestina ar fi avut efect asupra baiatului respectiv ( insa chiar nu am mai continuat sa mai vizionez, ca devenise prea lugubru! :17:). |
Acele emisiuni mai sunt si fake-uri,dar asta nu inseamna ca aceasta sfera a paranormalului nu exista.
|
Eu am urmarit mult timp emisiunea "Fenomene stranii",dar nu m-am gandit vreodata daca ar fi adevarate sau nu...ideea e ca povestile in sine mi se par interesante,doar ca unele chiar par a fi naratiuni ale unor oameni cu o imaginatie bogata.
|
A devenit chiar o moda preocuparea de fenomenele paranormale, fantome, mituri etc. Omul, curios din fire, incearca sa inteleaga el totul. Ce nu corespunde cu legile cunoscute lui, e clasificat repede, in sfera paranormalului. N-ar fi asta problema daca n-ar evalua lucrurile pe dos. El se raporteaza la starea actuala a lumii, cea supusa de pacat, ca la cea normala. Dar, pentru crestin, singurele lucruri "paranormale", vor ramane mereu pacatul si lucrarea diavolului.
|
= paranoia
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:00:21. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.