![]() |
e pacat?
Am facut un pacat vrand odata sa merg la manastire si pe urma razgandindu ma m am casatorit?
|
Daca va voi Dumnezeu sa te duca la slujirea ingereasca,te va anunta indiferent de situatia ta civila,sociala etc.Nu cred ca este pacat ca te-ai casatorit.Dar iti pare rau de acest lucru acum?
|
nu este pacat.
problema aparea daca apucai sa te duci la manastire si te facea rasofor. |
Citat:
Sa incercam a face totul dupa randuiala pe care noi insine, liberi fiind, ne-am asumat-o. Sa fim sinceri, dragoste indeajuns sa avem, si ne vom mantui si in viata de familie. |
Citat:
ar fi mai mare pacat sa-ti lasi nevasta, eventual si copii, ca sa te calugaresti. de fapt, cred ca nu te-ar primi nimeni in situatia asta. nu ar trebui sa te mai gandesti la asta. telul tau este sa fii fericit impreuna cu famila ta. nu uita ca scopul familiei crestine este mantuirea amandorura si nasterea de sfinti |
Citat:
|
Sa nu minimalizam importanta vietii calugaresti. Manastirile au dat mari sfinti, calugarii se roaga lui Dumnezeu pt. lume, sunt sprijin moral si duhovnicesc, duc viata ,,ingereasca´´( cei care sunt intr-adevar calugari).
|
Nu sunt in masura sa judec si nu pot sa spun daca este un pacat sau nu dar in opinia mea...Dumnezeu ne arata calea!
Tie ti-a fost scris sa te casatoresti asa ca bucura-te impreuna cu sotia ta de acest minunat dar care ti-a fost dat...VIATA! Casa de piatra frate! |
nu e pacat...
Caci mintuirea exista si in manastire..si in familie!!! stai linistit...o sa fie bine. Bucurate ca Dumnezeu tia dat sprijin tare in lumea asta plina de necazuri si greutati: pe sotia ta. Fii mindru de ea si sa aveti grija unu de celalalt:) Doamne ajuta!
|
Citat:
Poate gandul asta va rodi intr-o alta parte a vietii tale, dupa ce vei rodi in viata de familie. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:42:21. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.