![]() |
Eu sunt ben_gal, autorul
Eu sunt ben_gal, autorul
Sunt magulit ca mi-ati postat al meu \"Cucosul\". Era bine daca puneati si diacriticele din original. Multumesc, ben gal |
Ce este "Cucosul" ?
|
da, sunt cam aiurea "intrebarile"/ postarile astea de la utilizatorii site-ului.
ar trebui facuta o modificare pe site - cumva sa se posteze automat si un link la articolul respectiv. ca altfel e ciudat tare, nu se stie precis despre ce e vorba. |
Citat:
http://www.crestinortodox.ro/diverse...nou-96924.html singurul indiciu pe care il ai cand citesti topicurile din sectiunea asta, este ca titlul topicului este de fapt titlul articolului la care se face referinta. deci poti sa dai search pe site ca sa vezi despre ce era vorba, data viitoare. |
Multumim !
Citat:
|
Multumesc pentru link, Mirelat.
Interesant articolul, insa parca e putin ciudatel. Este ceva din viata personala sau e simpla fantezie ? |
:41: Mie mi-a placut articolul, cred ca are o nota (auto)biografica. Dar poate ben_gal ne da mai multe amanunte, daca nu deranjeaza.
|
Citat:
Raspuns: Cucosul iaste sotul gainii. |
Citat:
E plagiat insailat cu fir de nylon transparent. Ceva din Mathias Sandorf [acolo un tip opreste un vapor nou, gata de a fi lansat pe planul inclinat si care s-ar fi ciocnit de iahtul altui personaj], din Martin Eden [boxerul cinstit], din Irving Stone despre Michelangelo di Lodovico Buonarroti Simoni [statuia Fecioarei cu Iisus mort pe genunchii ei din Basilica di San Pietro, Vatican. In rest, am practicat luptele martiale, insa nu am excelat. Vapor n-am oprit, desi locuiesc pe mare. Cioplesc piatra si marmora doar pentru a face jucarii copiilor. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:58:47. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.