Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intrebari utilizatori (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5063)
-   -   Moastele sfintilor prezente in bisericile si manastirile noastre (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=8829)

yolanditza 15.03.2010 16:03:10

acatist pentru cei violenti

Doamne ajuta !
Va rog tare mult ajutati-ma cu un sfat, indemn, informatie referitor la modul in care ma pot ruga pentru a alunga violenta umana . Ce acatist sau ce rugaciune pot inchina Lui Dumnezeu , Sfintilor,pentru a stopa violenta, mania, dusmania...

Cu stima

Lavrentiu 15.03.2010 16:06:49

Citat:

Īn prealabil postat de yolanditza (Post 224107)
Doamne ajuta !
Va rog tare mult ajutati-ma cu un sfat, indemn, informatie referitor la modul in care ma pot ruga pentru a alunga violenta umana . Ce acatist sau ce rugaciune pot inchina Lui Dumnezeu , Sfintilor,pentru a stopa violenta, mania, dusmania...

Cu stima

In primul rand e important sa te rogi din suflet lui Dumnezeu si El te va povatui si va randui tot. Uite, de exemplu poti zice Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos, sau Paraclisul Maicii Domnului. Dar aici nu este magie, incearca sa te apropii de Hristos, care este deja langa inima ta.

gabriela8 15.03.2010 17:17:00

Eu zic sa participi in fiecare Duminica la Sfanta Liturghie, sa platesti pomelnice la manastiri pentru psaltire, Sf. Maslu, post , spovedanie, sfintirea casei, iar ca acatist iti recomand ACATISTUL SFANTULUI DUH, dar cum a zis si Laurentiu nu este magie... Toate rugaciunile adresate lui Dumnezeu (Sfanta Treime), Maicii Domnului, Sfintilor, Ingerilor sunt foarte bune si ascultate de Dumnezeu daca sunt facute cu credinta si staruinta!

glykys 15.03.2010 21:01:16

Citat:

Īn prealabil postat de gabriela8 (Post 224148)
Eu zic sa participi in fiecare Duminica la Sfanta Liturghie, sa platesti pomelnice la manastiri pentru psaltire, Sf. Maslu, post , spovedanie, sfintirea casei, iar ca acatist iti recomand ACATISTUL SFANTULUI DUH, dar cum a zis si Laurentiu nu este magie... Toate rugaciunile adresate lui Dumnezeu (Sfanta Treime), Maicii Domnului, Sfintilor, Ingerilor sunt foarte bune si ascultate de Dumnezeu daca sunt facute cu credinta si staruinta!

Si mai ales, Sfanta Spovedanie!!!

yolanditza 17.03.2010 12:29:39

multumesc din suflet pentru raspunsuri. Intradevar, Domnul Isus Hristos ESTE MEREU in sufletul celui ce-L cauta !
Am nevoie de sfaturile dvs. , desi, drept este ca nu trebuie sa astept ajutor de la om ci de la Dumnezeu, direct.
Tainele sfinte ale spovedaniei, Impartasaniei, maslu,postul, rugaciunea,si toate tainele binecunoscute le impartasesc dupa putintele mele...
Inca o data multumiri !
Doamne ajuta dupa mare mila Ta ! nu dupa faptele mele .

windorin 17.03.2010 13:57:41

Impotriva maniei se lupta cu straduinta in dobandirea virtutii opuse ei, adica blandetea.

Parintii zic celui manios: "Taci, fugi, linisteste'te."
Tacerea si fuga de ispita este o lucrare buna. Pana in cele din urma, omul isi va da seama de lucrarea "ispititorului".

Ora este GMT +3. Ora este acum 23:06:02.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.