![]() |
consilierul Preda
Consilierul Preda a propus scoaterea religiei din scoli gimnaziale, licee. Se va discuta in Parlament si se va aplica cred. Presupun(si voi verifica), Preda a terminat filosofia.
-> Am verifica pe site-ul sau personal si da a absolvit Facultatea de Filosofie a Universitatii Bucuresti. Argument rational: sa scoatem matematica din scoli pentru ca exista discalculia, lb pentru ca sunt dislexici(similar celor ce se gandesc la necrestini cand nu vor religia crestina). |
O nouă dovadă că, deîndată ce încetează de a mai fi servitoare a teologiei, filozofia smintește.
|
Cred ca poorul roman s-a obisnuit sa se tot actioneze impotriva lui. Sau oamenii sunt prea indiferenti. Oricum daca eram fermi nici nu isi permiteau sa indrazneasca sa gandeasca asa ceva. Suntem niste papusi care se lasa legate cu sfori si controlate si pe cale sa devenim niste sclavi, daca nu suntem deja.
|
Pai doar e rezolutie europeana.
Si noi neam european... |
Da' cine-i Preda asta si pe cine consiliaza el?
|
Citat:
|
Citat:
|
Cristian Preda consilier presidential.
Ce se va intampla cu profesorii de religie? Barbatii isi pot luat parohie dar femeile ar trebui sa inceapa a doua facultate? Se propune infiintarea a unor scoli pe langa biserici, finantate de la buget. Ateii nu suporta religia in scolile publice. Nu mai sunt bani la buget si s-au gandit sa faca reduceri eliminand pentru moment religia(pt ca exista doar o minoritate care s-ar opune-crestinii practicanti). Da exista o oarecare corelatie intre studii si ateism. Cristian Parvulescu, Remus Cernea si Emil Moise absolventi de filosofie. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:57:21. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.