Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   rugaminte pentru crestinii de pe acest forum (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=919)

petrurar 19.11.2006 23:33:46

Prieteni, va rog sa o pomeniti in rugaciunile voastre si pe Gabriela.
Trebuie sa ia o hotarare importanta in viata si rugaciunea voastra o poate ajuta mult.
Va multumesc. Doamne Ajuta.

ps: nu trebuie sa scrieti nimic, este de ajuns sa va rugati cateva secunde si pentru ea.

starlight 20.11.2006 23:21:55

Si ce vom ruga pe Dumnezeu domnule Petrurar?Cine este Gabriela,pentru ce problema sa ne rugam?Cum putem oare sa ne rugam pt cineva pe care nici nu-l cunoastem?Si ce-i mai important,ce vom cere in rugaciune?Asteptam lamuriri.
Doamne ajuta.

mirelat 21.11.2006 05:20:24

starlight, crestinii se pomenesc numai cu numele de botez, asa ca Gabriela este suficient. iar de cerut, nu trebuie sa ceri nimic ca stie Dumnezeu ce are nevoie, e suficient sa spui : Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste pe roaba ta Gabriela. Amin.

petrurar 21.11.2006 14:42:39

starlight
Am precizat in postare faptul ca trebuie sa ia o hotarire importanta in viata.
mirelat
Multumesc pentru intelegere. Doamne ajuta.

petrurar 23.11.2006 00:38:03

Prieteni, desi sint nou, am simtit ca m-am integrat repede si ca fac parte din familia formata din crestinii de pe forum.
Pentru un timp nu voi mai fi printre voi - nu stiu pentru cit timp - si de aceea va rog sa ma iertati, daca v-am suparat, si Dumnezeu sa va ierte.
Doamne Ajuta.

veilur 01.02.2007 23:48:23

Cei care vor se vor ruga, dar cu mai mare staruita trebuie sa se roage ea...ca sa vada Domnul si de la ea ravna ce buna. Dumnezeu sa o miluiasca dupa mare mila Sa!

Sebastiana 28.03.2007 02:34:44

Sa ii dea Dumnezeu tot binele din lume si mai ales luminarea mintii si multa intelepciune cand ia decizii importante in viata.Asa sa ii ajute Prea Bunul Dumnezeu.Nusha

mikiuasa 28.03.2007 21:16:32

Doamne ajuta ,Gabriela !Si pe noi pe toti!

28.03.2007 21:31:59

Citat:

În prealabil postat de petrurar
Prieteni, va rog sa o pomeniti in rugaciunile voastre si pe Gabriela.
Trebuie sa ia o hotarare importanta in viata si rugaciunea voastra o poate ajuta mult.
Va multumesc. Doamne Ajuta.

ps: nu trebuie sa scrieti nimic, este de ajuns sa va rugati cateva secunde si pentru ea.

hotararea e bine sa o ia Hristos pt ea :D

iuda 12.06.2007 23:32:11

Citat:

În prealabil postat de starlight
Si ce vom ruga pe Dumnezeu domnule Petrurar?Cine este Gabriela,pentru ce problema sa ne rugam?Cum putem oare sa ne rugam pt cineva pe care nici nu-l cunoastem?Si ce-i mai important,ce vom cere in rugaciune?Asteptam lamuriri.
Doamne ajuta.

daca nu se poate spune problema Domnul stie si va asculta si asa rugaciunile noastre,oare preotul stie ce probl au cei de pe pomelnic?

Ora este GMT +3. Ora este acum 21:10:01.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.