![]() |
Purtarea Sfintei Cruci
Buna ziua,
Va propun o tema noua... sau mai veche dar destul de actuala mereu. Ce parere aveti despre oamenii care poarta Crucea la gat ? Eu unul o port dar doar uneori la vedere. Mi se pare o tema care merita discutata pe acest forum. Va trimit toata simpatia mea indiferent de parerea dumneavoastra pro sau contra sau diversa si va multumesc daca participati cu o opinie onesta si sincera. Trebuie sau nu sa purtam Crucea atarnata la gat ? Love to love you ! Florin |
Citat:
Ea nu trebuie purtata la vedere.... |
De ce ?
Citat:
|
Citat:
Eu o port uneori și, în aceste cazuri, de obicei nu o port la vedere. |
E bine sa purtam Sfanta Cruce la gat pentru ca ea este arma impotriva diavolului! Cand o port, ma simt protejata! Nu o port la vedere decat vara la un lantisor insa noaptea port o cruciulita de lemn si sincer nu pot sa dorm fara ea!
|
Eu am o cruciulita neagra, impletita, care se vede pentru ca e pozitionata destul de sus. Estetic nu e cine stie ce, si nu de-asta o port, dar nu ma despart de ea.
|
opinie !
Din pacatea, Sfanta Cruce,a devenit mai degraba un obiect decorativ.Oricum,si in aceasta postura eu cred ca nu-si pierde rolul sau.Insa as zice ca e mai adecvata purtarea sa de catre femei, si mai putin de barbati,singura exceptie ar fi cand sunt fete bisericesti !
Deci,eu cred ca la femei li se potriveste mai bine, iar barbatii sa o poarte numai cand sunt oamneii bisericii !!! Pentru ca e un simbol foarte greu,si nu poate fi purtat de oricine !!! |
Citat:
Cum adica este simbol greu si nu poate fi purtat de oricine? |
Citat:
Personal nu vad nimic rau in a purta crucea, dar macar sa aiba pe Mantuitorul pe ea, si nu sa fie goala ca nu mai are niciun rost. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:55:12. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.