![]() |
Anunt.
Am niste carti despre cele duhovnicesti care nu-mi mai trebuiesc. Le dau gratis. Cine este interesat, sa ma contacteze pe privat sau pe e-mail: veilur@yahoo.com. Doar o singura conditie: punctu de intilnire se va stabili numai in bucuresti pentru ca aici stau.
Atat. |
Ce carti ai, veilur?
|
Cred ca multi nu o sa se arunce sa iti raspunda fiindca ai zis ca punctul de intalnire e doar in Bucuresti ceea ce nu toti pot sa ajunga acolo fiind multi din alte orase.Frumoasa initiativa ta.Despre care carti este vorba,daca m-ar interesa ceva as plati eu taxa postala daca vrei sa o trimiti prin posta.
|
Și eu sunt interesat ! Vin după ele oriunde în București. Ne vedem la o bere ? O carte - o bere, ce zici ?
|
Asta e lista cu carti:
- Marii Initiati ai Indiei si Parintele Paisie de Dyonisios Farasiotis [ asta a fost prima carte citita de mine la inceput ] - Problemele vietii de Sf. Ioan Gura de Aur - Pateric despre visuri si vedenii (foarte tare cartea asta!!!) - Patericul egiptean - Ne vorbeste parintele Porfirie - Demonii si lucrarile lor - si asta e material foarte bun - Marturii din tara Fagarasului despre parintele Arsenie Boca - Noi marturii despre parintele Arsenie Boca Poate ca multi dintre voi deja ati citit aceste carti, eu vreau sa le dau celor care nu le-au citit inca. Oricum, daca vreau sa ma imbat, apelez la mihnea :4: |
Problemele vietii de Sf.Ioan Gura de Aur m-ar interesa.Ai putea sa o trimiti prin posta?Platesc taxa postala.Daca nu se poate ,nu e nimic.Doamne ajuta!
|
Bene tiger. Cum facem? ca n-am mai trimis niciodata pachet prin posta si nu stiu procedura.
|
Ne vorbeste parintele Porfirie o vreau eu..sunt din Bucuresti id-ul meu de messenger este ciprian_ciprian20 vorbim si poate o voi primi..de ce vrei sa le instrainezi?
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:33:35. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.