![]() |
Scrisorile in lant
Vreau sa vorbesc despre scrisorile in lant. Nu cele electronice. Fiind elev intr-o excursie in nordul Moldovei la manastiri am gasit o scrisoare in autocar cu amenintari de represalii in viitor daca scrisoarea nu este multiplicata, aceeasi poveste in liceu in vestiar.
Cine scrie aceste scrisori? Au ele efect? (La mine ultima a avut, 7 ani de ghinion). |
Daca nu dai copy paste la mesajul meu su nu-l postezi pe zece forumuri, din care 5 buddhiste si 5 protestante, vei avea 3 ani si un sfert de ghinion si nota 6 maxim la examene.
Ei, ce zici, ti se pare valabil ?! Serios acum, ca sa raspund intrebarii tale; cine scrie mesajele - niste rataciti in cel mai bun caz, niste tampiti si farseuri in cel mai rau. Dac au efect ? Poate ca una din zece mii de asemenea scrisori sa fie intr-adevar legata de niste practici magice, care sa confere putere reala amenintarilor din ea. EI SI ? asta iti da dreptul sa amesteci intr-o poveste diavoleasca ? Iar celelalte 9999 sunt doar niste glume proaste. E bine sa le atribui puteri supranaturale ? Ai nevoie de altceva decat de Hristos, de impartasanie, de rugaciune, credinta si fapte bune pentru a avea "noroc" in viata aceasta si mai ales in cea de apoi ? Eu cred ca nu... |
Era o opinie conform careia scrisorile erau scrise de maici si calugari, pentru ca era mentionata Maica Domnului in ele. Eu as dori sa stiu totusi ce urmareau.
La mine s-a realizat amenintarea. Daca stau si ma gandesc conseciintele au efect si astazi. |
Citat:
Ce era scris in acele scrisori, ce "consecinte" prevesteau? Ce rele ti s-au intamplat mai exact? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:57:07. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.