![]() |
Diavol schiop
Parintele Argatu mentioneaza in una din cartile sale cum fiind copil a fost urmarit de un diavol schiop. Fiind fara frica diavolul nu a intrat in el. Parintele mentioneaza intamplarea pentru a oferi un suport pentru ideea ca diavolul intra si prin frica in om.
Eu nu inteleg cum poate fi un diavol schiop. Este lipsa unui dar spiritual? |
Citat:
|
Citat:
|
Da am citit si eu cartea.
Din pacate nu am avut ocazia sa il cunosc desi mi-as fi dorit. Vroiam sa zic ceva de care mi-am adus aminte. Calugarii au incercat sa il omoare invidiosi pt faima punand otrava in Sfantul Potir. Iar Parintele stia asta, dar povestea, ca ce o vrea Dumnezeu, sa moara sau sa traiasca, dar nu poate sa arunce. Dar Dumnezeu si Maicuta Domnului l-a pazit. Multi s-au smintit de Molifetele care le facea, dar toti preoti care le-au facut sunt urati, caci trebuie sa plateasca un pret pt lupta directa cu diavolul. Dar parintele nu a refuzat sa lupte pt turma ce i s-a incredintat, desi trupul ii era slabit de atata post. |
Citat:
Deci parintele a fost permanent in pericolul de a deveni schiop, daca ar fi lasat ca acel demon sa intre in el. |
Citat:
Glumeam, fireste. Cert este ca, daca ne asteptam sa vedem raul cu coada, coarne, copite si tot arsenalul, vom avea ceva de asteptat. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:03:45. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.