![]() |
patriotism=rasism
voi ce parere aveti? ca patriotismul are legatura cu rasismul? g=130http://www.imagehost.ro/thumbnail.ph...45960e0ceb.jpg
|
Citat:
RASÍSM s.n. Teorie social-politică care susține inegalitatea biologică și intelectuală a raselor umane. Din fr. racisme. Cf. rus. rasizm. PATRIOTÍSM s.n. Sentiment de dragoste și devotament fată de patrie și de popor, statornicit în decursul istoriei. [Pr.: -tri-o-] Din fr. patriotisme. |
Citat:
|
Mai conteaza?
Tara-i mai presus de rase. Am observat ca mai nou, se tinde spre a confunda apararea si pastrarea neamului cu rasismul. |
Citat:
p.s colaps din cate am observat ai o mica nuanta spre militarie,armata |
patriot = om de cuvant, curajos, nemincinos, curat sufleteste..
sa ne ajute Dumnezeu sa ne putem iubii tara, credinta si neamul asa cum au facut inaintasii nostrii - Stefan cel Mare, Mihai, Mircea,Vlad Tepes, Corneliu Zelea Codreanu..patriot = om de cuvant, curajos, nemincinos, curat sufleteste, cu dragoste de tara si credinta..multumiri lui colaps pentru indemnuri ca si celorlalti..si ca sa nu fiu offtopic ..NU - nu exista nici o legatura intre patriotism si rasisim..sunt total diferite...TLC !
|
Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=ppbHF91KaKE !! |
Colaps, Romania nu va mai avea niciodata acest contur. Cand se va prabusi uniunea europeana, continentul nostru va avea cu totul alte frontiere, care vor contine, integral sau partial, grupuri din fostele state. Teritoriul pe care l-ai postat tu si care, oricum, nu este toata Romania, va fi in interiorul altei constructii, hai sa-i spunem statale. Nu am eu dreptul sa te evaluez, dar te rog sa-mi permiti sa apreciez trairea ta interioara fata de ceea ce este romanesc.
|
Bineinteles
Hitler ocrotea sangele germanic la orice pret, omorand pe territoriul lui 6 milioane de ebrei si un alt milion de pocaiti, tigani, omosexuali, asociali, politici si handicapati fisic.
Patriotismul aduce violenza, si eu urasc violenta. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:56:32. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.