Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   cine din voi este in Bruxelles? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9736)

TIBS 13.06.2010 23:51:01

cine din voi este in Bruxelles?

Tin minte ca atunci cand mai aveam timp de acasa si citeam unele postari parca era cineva care avea locatia Bruxelles. Atunci nu ma interesa exact persoana dar acum ca sunt si eu in orasul asta poate ca am putea sa ne ajutam intre noi macar cu niste sfaturi. Bineinteles ca ma refer la cei ortodocsi.

Florin-Ionut 14.06.2010 08:51:14

Fani71 era pe acolo.

Fani71 15.06.2010 19:45:26

Citat:

Īn prealabil postat de TIBS (Post 259099)
Tin minte ca atunci cand mai aveam timp de acasa si citeam unele postari parca era cineva care avea locatia Bruxelles. Atunci nu ma interesa exact persoana dar acum ca sunt si eu in orasul asta poate ca am putea sa ne ajutam intre noi macar cu niste sfaturi. Bineinteles ca ma refer la cei ortodocsi.

Da, eu sunt la Bruxelles.
Daca vrei poti sa imi scrii si pe MP dar in momentul de fata ajung mai rar sa scriu pe aici pentru ca am nascut de curand. Totusi o sa ma uit in fiecare zi.

LapetiteMoc 16.06.2010 11:04:08

Bucurie!!!!!!

Citat:

Īn prealabil postat de Fani71 (Post 259589)
Daca vrei poti sa imi scrii si pe MP dar in momentul de fata ajung mai rar sa scriu pe aici pentru ca am nascut de curand. Totusi o sa ma uit in fiecare zi.

Draga Fani,

Sa-ti traiasca ingerasul ani multi cu sanatate si mereu liniste in sufletul lui!

Domnul sa va ocroteasca pe toti patru!

http://1.bp.blogspot.com/_A8XgY7cWYa...ne-rennes2.jpghttp://images.aunomdelarose.fr/img/prd/FR/6_5.jpg

Florin-Ionut 16.06.2010 11:17:39

Si prin nasterea de prunci ne asemanam Lui Dumnezeu, hotarandu-ne sa aducem fiinte la existenta eterna.

Felicitari lui Fani pentru curaj si multa sanatate copilului!

TIBS 16.06.2010 11:19:06

Citat:

Ma alatur si eu lui LapetiteMoc si urez sanatate si la multi ani copilului tau. Eu doream sa te mai intreb la ce biserica mergi in Bruxelles dar acum stiu ca trebuie sa stai o perioada acasa.
Pana acum am vazut si eu aici in Bruxelles putine lucruri bune. Unul dintre ele ar fi prezenta Duminica la Sfanta Liturghie a unui numar insemnat de romani si mai ales multi parinti care isi aduc copii mici la biserica pentru a fi impartasiti. Sper ca esti sau vei fi si tu printre ei.

Fani71 16.06.2010 12:20:53

Citat:

Īn prealabil postat de TIBS (Post 259792)
Ma alatur si eu lui LapetiteMoc si urez sanatate si la multi ani copilului tau. Eu doream sa te mai intreb la ce biserica mergi in Bruxelles dar acum stiu ca trebuie sa stai o perioada acasa.
Pana acum am vazut si eu aici in Bruxelles putine lucruri bune. Unul dintre ele ar fi prezenta Duminica la Sfanta Liturghie a unui numar insemnat de romani si mai ales multi parinti care isi aduc copii mici la biserica pentru a fi impartasiti. Sper ca esti sau vei fi si tu printre ei.

Multumesc mult pentru urari!
Eu merg de obicei la o parohie mai mica, din Ixelles (Rue Paul Spaak 26), unde vin credinciosi de toate nationalitatile si slujba este in franceza (si cate putin in engleza si alte limbi).
Cateodata mai merg la parohia romana din Scharbeek (cred ca de asta spui tu) unde intr-adevar vin foarte multi copii si se fac si multe activitati pentru copiii de scoala si tineri. Si la parohia mera se fac si sunt multi copii - pastrand proportille.
Eu merg deja la biserica (dupa puteri..) spre indignarea unor colegi de forum de pe firul 'femeia necurata' ;-) pentru ca nu cred ca este conform adevaratei traditii crestine obiceiul de a ramane departe de biserica 40 de zile dupa nastere.
Vara asta s-ar putea sa ne intalnim la biserica romaneasca pentru ca parohia mea o sa fie inchisa cateva saptamani si acolo voi merge probabil.
Mult spor si ajutor de la Dumnezeu in Belgia iti doresc!

Fani71 16.06.2010 12:21:43

Multumesc LaPetiteMoc si FlorinIonut si voua pentru urari!! :53:

TIBS 16.06.2010 23:22:12

Citat:

Īn prealabil postat de Fani71 (Post 259808)
Multumesc mult pentru urari!
Eu merg de obicei la o parohie mai mica, din Ixelles (Rue Paul Spaak 26), unde vin credinciosi de toate nationalitatile si slujba este in franceza (si cate putin in engleza si alte limbi).
Cateodata mai merg la parohia romana din Scharbeek (cred ca de asta spui tu) unde intr-adevar vin foarte multi copii si se fac si multe activitati pentru copiii de scoala si tineri. Si la parohia mera se fac si sunt multi copii - pastrand proportille.
Eu merg deja la biserica (dupa puteri..) spre indignarea unor colegi de forum de pe firul 'femeia necurata' ;-) pentru ca nu cred ca este conform adevaratei traditii crestine obiceiul de a ramane departe de biserica 40 de zile dupa nastere.
Vara asta s-ar putea sa ne intalnim la biserica romaneasca pentru ca parohia mea o sa fie inchisa cateva saptamani si acolo voi merge probabil.
Mult spor si ajutor de la Dumnezeu in Belgia iti doresc!

Eu merg la biserica din Place St. Catherine dar vreau sa ajung si in Scharbeek.Multumesc de urare dar eu deocamdata ma gandesc numai la ,,acasa"

Miha-anca 17.06.2010 00:27:49

Citat:

Fani, sa-ti traiasca copilasul! Am asteptat vestea asta buna. Felicitari!

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:24:32.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.